2777
2789
عنوان

الکترولیز

| مشاهده متن کامل بحث + 18249 بازدید | 64 پست
عه بعد اکه دستشون کند باشه چی  اگه یکبار باشه می ارزه ترمیم نیاز نداشته باشه خوبه پیش متخصص ب ...

تازمانی که همه موهارو بکنه باید بری 

از بعدش دیگه ترمیم نداره

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازمانی که همه موهارو بکنه باید بری از بعدش دیگه ترمیم نداره

سلام ببخشید شما چند جلسه رفتین الکترولیز؟؟؟ زمان بینش چند روز بود ماهی یکبار میرفتی؟؟؟ فقط جلسه اول ورم داشتین جلسات بعدش نداشتین ورم؟؟؟ هر جلسه نسبت به جلسه قبل موها نازک تر یا کمتر میشدن؟؟؟

سلام ببخشید شما چند جلسه رفتین الکترولیز؟؟؟ زمان بینش چند روز بود ماهی یکبار میرفتی؟؟؟ فقط جلسه اول ...

بستگی ب تعداد موهات داره چقد جلساتت طول بکشه من ۷ تا رفتم 

فاصله اشم ماهی یک بار بود کلا هروقت موهام در میومد و پول داشتم میرفتم

جلسه اول و دوم ورم داشت 

موهای نازک فقط یک بار کافی بود الکترو لیز بشه موهای کلفت تر ۲ جلسه

دیگ بعدش در نمیومد

الکترولیز واسه صورت میخوای؟ من انجام دادم خیلی راضیم

ببخشید میدونم زکان زیادی گذشته اما اگ بذاتون ممکنه میگین کجا الکترولیز کردین

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

من شیراز انجام دادم شما کدوم شهری؟

من قم هستم

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

سلام نه گلم نداشتم

من شیرازم تروخداااا کمکم کنید

جای معتبر مسشناشید معرفی کنید

موهای صورتم با لیزر ضخیم شد میخوام الکترولیز کنم ولی از اینکه جاش بمونه میترسم

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
من شیرازم تروخداااا کمکم کنیدجای معتبر مسشناشید معرفی کنیدموهای صورتم با لیزر ضخیم شد میخوام الکترول ...

09383175860

سلام بفرما عزیزم

بستگی ب تعداد موهات داره چقد جلساتت طول بکشه من ۷ تا رفتم فاصله اشم ماهی یک بار بود کلا هروقت موهام ...

سلام شما موهای زائدتون کلا از بین رف با الکترولیز؟

راضی هستین؟

09383175860سلام بفرما عزیزم

سوالی راجب الکترولیز داشتم عزیزم من صورتم ترکیبی از کرک و زبر شده بخاطر لیزر میخواستم بدونم دردش قابل تحمله؟هزینش چطوره و چند جلسه لازمه حدودا میتونم به جای ماهی یک بار هر یک ماهو نیم یکبار برم؟

سوالی راجب الکترولیز داشتم عزیزم من صورتم ترکیبی از کرک و زبر شده بخاطر لیزر میخواستم بدونم دردش قاب ...

سلام گلم

پیش همین خانمی که شمارش گذاشتم میخواید برید؟