gangstergirl مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 3164 عنوان سن ،قد | مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 95 پست بچه ها قدتون چنده ؟من ۱۷۶ ۱۸ سالمه @نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏 آقایون لطفا درخواست ندید 1402/02/26 | 12:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 اینجوری تمرکزت بهم میریزه که همون بزار بعد کنکور هوم👌🏻 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14664 آره کنکور قبول نشم باید تو خواب ببینم کلاس اینا رو😂 چشم قربونت😅❤🐣 چطور؟ Baby , angels like you cannot fly to hell with me
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 اینجوری تمرکزت بهم میریزه که همون بزار بعد کنکور من حدودا یادگیری اینام میشه همینجا ۲۵ با مدرک مهاجرت میکنم ایشالله🥲ولی خدا کنه خوش شانس باشم با همون آلبوم اول کارم بگیره🥲 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14664 برو خیلی کیف میده جو کلاسش باحالهه😅 تو فکرم هست برم Baby , angels like you cannot fly to hell with me
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 چطور؟ اگه پشت کنکور بمونم ب جا اینکه برم سراغ کلاس باید برم کلاس کنکور و خب ی خرده مخالفن خانواده ی خرده با خواننده شدن😅باید اینو اکی کنم اول😉🤣 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14664 من حدودا یادگیری اینام میشه همینجا ۲۵ با مدرک مهاجرت میکنم ایشالله🥲 ولی خدا کنه خوش شانس باشم با ه ... تلاشتو بکنی مطمئنم میشه Baby , angels like you cannot fly to hell with me
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 تلاشتو بکنی مطمئنم میشه 🥰❤ آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14664 اگه پشت کنکور بمونم ب جا اینکه برم سراغ کلاس باید برم کلاس کنکور و خب ی خرده مخالفن خانواده ی ... اره دیگه تر میخوره به همه چی😂 خانوادتت که باید پشتت باشن و به داشتنت افتخار کنن جوری بی نقص باشه که بهت باور پیدا کنن نگن این بچه هست با آرزوهای بچه گونه هر چیزی شدنیه یه وقت با حرف بقیه جا نزنی هااا Baby , angels like you cannot fly to hell with me
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 اره دیگه تر میخوره به همه چی😂 خانوادتت که باید پشتت باشن و به داشتنت افتخار کنن جو ... خیلی حمایتم میکنن خدایی با خواننده شدن مشکلی ندارن میدونی من کلا آدم حساسیم نگرانن ک اگ نرسم چی ب سرم میاد میگن ممکنه نشه سر همین ی خرده مخالفنب خاطر همین باید قبول شم خودمو ثابت کنم حق نواختی❤ن جا نمیزنم🥲این همه آدم تونستن من یکیش آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 اره دیگه تر میخوره به همه چی😂 خانوادتت که باید پشتت باشن و به داشتنت افتخار کنن جو ... تر میخوره ب همه چی 🤣لنت ب نظام اموزشی🤣🤣 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14664 خیلی حمایتم میکنن خدایی با خواننده شدن مشکلی ندارن میدونی من کلا آدم حساسیم نگرانن ک اگ نرسم ... به🤌🏻دمشون گرم پس چه خوبه که پشتتن نگران هیچی نباش به خودت به آرزوهات باور داشته باش فقط و فقط تلاش کن یه روزی اون بالا به این روزات لبخند میزنی و به خودت میگی دیدی شد، نگرانی معنی نداره وقتی این راهو انتخاب کردی یعنی شدنیه اوم تو هم میتونی همه که از اول تو اون جایگاه نبودن اونا هم همچنین روزای رو گذروندن تا تونستن به اون چیزی که میخوان برسن Baby , angels like you cannot fly to hell with me
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14664 تر میخوره ب همه چی 🤣 لنت ب نظام اموزشی🤣🤣 شاش سگ توش اصلا🤌🏻😂 Baby , angels like you cannot fly to hell with me
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 به🤌🏻دمشون گرم پس چه خوبه که پشتتن نگران هیچی نباش به خودت به آرزوهات باور دا ... این پستت رو با نام کاربری و اسمت مینویسم تو دفتر خاطراتم🥲❤ایشالا🥲❤🌱 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
still_fine عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10507 شاش سگ توش اصلا🤌🏻😂 🤣🤣🤣🤣🤣 آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14664 این پستت رو با نام کاربری و اسمت مینویسم تو دفتر خاطراتم🥲❤ ایشالا🥲❤🌱 اوم بنویس🤌🏻🥲 بخونش و بهش باور داشته باشمیشه من با اینکه ندیدمت ولی بهت ایمان دارم حرف هات اینو میرسونه Baby , angels like you cannot fly to hell with me