2777
2789
عنوان

خواب دیدم که....

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 27 پست

من یه بار خواب دیدم رفته بودیم گردش چندتا دختر بودن چندتا پسر بعد همه به من خیلی توجه میکردن ولی من محل نمی‌دادم🤣😐بعد رفتم دم رودخونه عکس بگیرم پام سرخورد افتادم تو آب همه پسرا دویدن سمتم کمکم کنن بعد که نجاتم دادند یکیشون یه سیلی بهم زد گفت آخه حواست کجاست مگه کوری وازاین حرفا بعدم قهر کرد رفت  یه گوشه زانوی غم بغل کرد اومدم برم سمتش بیدار شدم😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخرین تاپبک منوبخون منم دیدم اتفاقا لعنتی ی حس قشنگ غیرقابل وصفه

دقیقا خوابی ک تجربه کردینو من تجربه کردم

گاهی میگن اون دنیا همه چی واقعی تر

اگ ی همچین چیزی باشه قشنگ ادم میتونه درک کنه اون عشقی ک تو خواب من بودم فراتر از عشقایی ک الانه میشه دید

میگم من بعد بیدار شدن از خواب انقدر درگیرش بودم تا دوروزززز از اینک نیست حس دلتنگی دیونم کرده بود

وای من ی بار تو خواب ی پسری رو دیدم ک هم اون عاشقم بود هم من عاشقش بودم شاید باورت نشه وقتی از خواب ...

من قبلنم از این خوابه دیدم  جالب اینه من اولین کسی که توخوابم دیدم عاشقمه رو شب تولد امامرضا واقعا توی حرم دیدم جالب تر این بوو داشت تخم مرغ ایرانسل منو میشکست با دوستاش  بهشون اینترنت بده😂اصنم منو ندید کلن ۵دیقه بودن بعد رفتن یه صحن دیگخ

خیلی دلم میخواد اینو هم واقعی ببینم اصن فک کنم خوابم بشه تموم زندگی😂😂صبح تاشب درگیرش بشم

من قبلنم از این خوابه دیدم  جالب اینه من اولین کسی که توخوابم دیدم عاشقمه رو شب تولد امامرضا وا ...

ن من ی بار تجربش کردم ولی دوست داشتنی ک تجربش کردم فراتر از دوست داشتنایی بود ک من تو این دنیا تجربش کردمم نمیتونم توصیفش کنممم

اره واقعا ی حسیو ادم تجربه میکنه که توابن دنیا اصلا نمیشه

شاید باورش سخت باشه ولی همین الانم ک داشتم تعریف میکردم ی دلتنگی خاصی سراغم اومد

در حالت کل وقتی ما خواب میبینم روح از بدن جدا میشه ب برزخ میره یعنی اینک این خوابی ک دیدیم واسه اونور