2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=291055774]ندوس[/QUOTEمااستخر   رایگان   ده سال پیش می رفتم تا کرونا بسته شد الانم&n ...

نبابا انقده حساس بشی نمیتونی از چیزی لذت ببری بعدش اینجایی که دارم میرم شلوغ نیست

نبابا انقده حساس بشی نمیتونی از چیزی لذت ببری بعدش اینجایی که دارم میرم شلوغ نیست

من که دیگه  نمیرم بزن  نت عکس تبخال تناسلی بیاد بالا 😭😭😭 پسرم هم میگه بایدببریم  دلم براش می سوزه

📌متولد ۷۷ نیستم 
چرا مگه چی شده

تب خال تناسلی زیاد شده می ترسم پسرم ببرم  اونم هر روز میگه ببرم استخر به باباش.  حتی دسشویی ایرانی هتل  عید مسافرت می ترسیدم  حمام هتل  هر دفعه می رفتیم مسافرت من هر رور دوش می گرفتم الان یه هفته دوبار رفتم حمام

📌متولد ۷۷ نیستم 
تب خال تناسلی زیاد شده می ترسم پسرم ببرم  اونم هر روز میگه ببرم استخر به باباش.  حتی دسشوی ...

کاره خوبی می‌کنی مواظبی ولی برای منی که بعد یازده سال سومین بارم دوست دارم برم هنوز دختر پنج سالم رو هم برای دومین بار میبرم،،الان به این چیزا بخوای نگاه کنی غذایی که ما الان داریم میخوریم همشون سمه پس نباید بخوریم ،،اینجوری نیست حموم هتل اینا بگو هر روز بیان بشورن خیلی حساس باشی خدایی نکرده زودتر مبتلا میشی،،از زندگیت لذت ببر😘😘