2821
2789
عنوان

چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 30 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کارش خوب نبوده منم یبار کاور کردم درد میکرد فرداش رفتم ریموو کردم همین قبل عیدی،تا الان طول کشیده و ناخنام داره درستمیشه خیلی ناخن رو خراب میکنن ارزش نداره

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

با پودر برات کاور کرد؟؟؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
به ناخن هرزگاهی باید استراحت بدی تا ترمیم شده. پشت سر هم ناخن آسیب میبینه. بعدشم پوستشو برات بد گر ...

اصلا هردفعه مواد میزاره جدیدا‌ زیرش آب میره‌ هی سه ساعت‌ خشک  میکنم  بعد میرم درست کنم فرداییش باز بلند میشه‌ بهشم  گفتم  استراحت لازم نداره گفت  ن بابا چیزی نیست  

احساس میکنم  بخاطره قیمت مواد بی کیفیت آورده چون قبلا خیلی اوکی بود🥲

اصلا هردفعه مواد میزاره جدیدا‌ زیرش آب میره‌ هی سه ساعت‌ خشک  میکنم  بعد میرم درست کنم فرد ...

کارش افتضاحه نرو پیشش

کارش خوب نبوده منم یبار کاور کردم درد میکرد فرداش رفتم ریموو کردم همین قبل عیدی،تا الان طول کشیده و ...

اره واقعا‌ احساس میکنم  جدیدا مواد بی کیفیت  میزارن  بخاطره قیمت🥲

بنظرم ادم لاک خوب و با کیفیت بخره بزنه بهتره من هیچوقت ازین تکنولوژی خوشم نیومد،لاک خوب میخرم میزنم

کاشت رو از رو ناخن بردار دا ه دستت رو داغون میکنه  خدایی نکرد عفونت نکنه.  دوست من ناخن ...

ای وای چه بد☹🥲

منم ناخنم  حساسیت داده تموم  احساس میکنم  ناخنای خودم زرد شده ماهیتش

بنظرم ادم لاک خوب و با کیفیت بخره بزنه بهتره من هیچوقت ازین تکنولوژی خوشم نیومد،لاک خوب میخرم میزنم

اره منم بخاطره یکی از انگشتام‌ که ناخنش ایراد داشت رفتم وگرنه ناخنای خودم‌ خیلی بلند میشدن‌ الان میگم  واقعا نمی ارزه به دردش و عوارض بعدش ...

بعدش زیرشو کامل میشورم بالاخره اینم بهداشت میخواد وگرنه خیلی کثیف میشه زیرش

😵‍💫😵‍💫ولی شما ریمو کن چون اوضاع خیته 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿