2777
2789
عنوان

اونایی داداش دارن یه دقیقه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این عن بازی های خواهرشوهر هاست که جلو زن داداششون می کنند! 

سم جدید اخه چ ربطی داره داداششه غریبه نیست ک😐😐

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

از وقتی ازدواج کرد واقعا رفتارم تغییر دادم چون نمی‌خواستم خانومش ناراحت بشه قبلا با داداشم خیلی رفیق بودیم و لوس بازی داشتم اما بعد ازدواجشون بالغانه رفتار کردم. دیگه این لوسبازی هارو برای شوهرم میکنم اما محبتمون مثل قبل رفتار یکم رسمی 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

خودم رابطه صمیمی با داداشم ندارم اما هیچ مشکلی با صمیمیت بین خواهرشوهرمم و شوهرم ندارم تازه خیلیم خوشحال میشم میگم اگه منم با داداشم اینجور بودم شاید الان خیلی از کمبودا رو حس نمیکردم

حساس نشو اون خواهرشه و تو نامزدش و دوتا چیز کاملا جدا هستین ب هم ربطش ندید و فکرای چرتی ک بعضیا میکنن رو بذارین کنار

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

اخه من نمیدونم چرا فکر میکنید وقتی با یه مردی ازدواج میکنید شما صاحبش میشد؟؟؟!!!اصلا کی به شما این حقو میده که اینجوری فک کنید؟؟

عزیزم شوهر شما قبل اینکه اصلا شمارو ببینه خواهرشو داشته 

خواهرش هم خونشه ، عزیزشه 

بنابراین مشکلی نمیبینم الانم چون گفتی کسایی که داداش دارن بیان اومدم

شاید خودت برادر بزرگتر نداری درک نمیکنی

ببخشیدا قصد اهانت ندارم یه سریا تو خانواده بهشون محبت نمیشه میان از پسر مردم انتظار دارن فقط چشاش اونو ببینه و خواهر و مادرشم بیخیال شه دیدم که میگم

من برای داداشم میمیرم همه جوره هم باهاش شوخی دارم از مثبت ۱۸ بگیر تا عادی باهاشم‌ خیلی راحتم ۸۰ سالمم بشه بازم همنجوریم باهاش حتی اگه زنش ناراحت بشه چون اون مال منه 🙂🙂

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

سروین جان دیشب جوابمودادی تااومدم بخونم تعطیل شد 

دیشب بهم توهین کردی و خیلی بی ربط ریپلایم کردی گفتی تاوان میدی

نوشتم تاوانه چی دقیقا😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خواهرشوهره دیگه میخواد مالکیتشو نشون بده عادی میشه

سیاست داشته باش هیییچ واکنشی نشون نده.اخم نکن قیافه نگیر

چون نقطه ضعف بدی بدتره.

به شوهرتم لام تا کام نگو چیزی درین موارد و ناراحت میشم و ال بل.الان گل و بلبلید.پسفردا زیر یه سقف بری چهره اصلیشو ببینی تا دعواتون شه از لجت با خواهرش میچزونتت

پس نقطه ضعف ن دست شوهرت بده ن خواهرش

حتی وقتی اینجورین لبخند بزن تاییدشون کن.مثلا بگو خیلی خوبه ک خواهر برادر صمیمی باشن واقعا قشنگه

به مرور عادی میشه خواهرشوهرتم ببینه ککتم نمیگزه دیگه از تک و تا میوفته عادی میشه

تاکید میکنم واکنش نشون نده

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم