2777
2789
عنوان

زنداداشم 🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 38 پست
به تو چه ؟ سرو کارت به خودت باشه انقد فضوله زن داداشت نباش

حالا هم ک یکی به فکر زنداداششه تو نزار🤣🤣

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

خودش گفت از نی نی سایت بپرس خطرناک نباشه اونم نگرانه

اهان خب خودش گفته حله ببخشید جیگر ، غک کردم ازین خواهرشوهرایی که هرکاری عروس میکنه سوژه ش میکنن، ازینا که ببچه هر چیش بشه میندازن گردن مادر بدبخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان خب خودش گفته حله ببخشید جیگر ، غک کردم ازین خواهرشوهرایی که هرکاری عروس میکنه سوژه ش میکنن، ازی ...

ن بابا اتفاقا خیلی باهم خوبیم از اوناش نیستیم😂😂... بیچاره دارع سکته میکنه تا چیزی میشه میگه برو از نی نی سایت بپرس حالا من از اون بدترما  به شدت استرسی😂😂

به تو چه ؟ سرو کارت به خودت باشه انقد فضوله زن داداشت نباش

چقدر شماها مزخرفین داره میگه شیر داده به بچه برادرش اون بچه خواب الود شده چکار زنداداشش داره فکر میکنی مثلا خیلی روشن فکری که تا یه خواهر شوهر یا عروس حرف‌میزنه سریع جبهه میگیرید منقرض هم نمیشید راحت شن بقیه 

اخه حال خواهرشوهرارو باید گرفت. اسی تو هم حواست باشه تاپیک زن داداش خیلی خطریه تو نینی سایت

ارع میدونم 🤣🤣🤣 خب بدبختا شاید حق دارن حتما گیر خواهرشوهر سلیطه افتادن

چقدر شماها مزخرفین داره میگه شیر داده به بچه برادرش اون بچه خواب الود شده چکار زنداداشش داره فکر میک ...

باز همینا میان میگن خواهر شوهر اله و بله 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
باز همینا میان میگن خواهر شوهر اله و بله 

من یکی دارم یکم ال وبله خیلی نه ولی خب نی نی سایت دیگه شورش رو دراوردن کافیه فقط بگی زن داداش یا‌خواهر شوهر میخورن طرف رو اصلا جمله بندی طرف رو نخونده داره میگه به تو چه