2777
2789
عنوان

قرار اول خواستگاری/ کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم خوبه😂 نه بابا چرا ناراحت شم

ولی جدی یکی بود توی آرامستان ها قرار میذاشتن باهم😐🤌🏻 شما نری هااا خلوته ادمو خفت میکنن 😂

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
امازاده حسن و امامزاده ظاهر شبستان دارن؟ یعنی مشترک باشه بین زن و مرد  

نه عزیزم ولی من خیلی نگشتم بیشتر بخاطر زیازت اهل قبور میرم

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
امازاده حسن و امامزاده ظاهر شبستان دارن؟ یعنی مشترک باشه بین زن و مرد 

ببين دوستانه ميگم اين آقا از اوناست كه فردا همه مسئوليت هارو ميندازه گردنت بزار حداقل جاي اولين قرارو اون تعيين كنه فردا نگه تو گفتي بزار خودش باشه ببين اصلا دست به جيب هست تو رو خدا به هر قيمتي ازدواج نكن🥺❤️‍🩹

ممنونم💚

ولی بنظرم برید کافه رفتارشو با بقیه مو ب مو بررسی کن از نحوه ی راه رفتنش و رانندگیش تا نحوه ی برخوردش با کافه چی خیلی چیزارو واست مشخص میکنه حتی اینکه چطور کارت میکشه خوشحاله یا چی