2777
2789
عنوان

امروز بلاخره رفتم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 3242 بازدید | 70 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا۳۷سالمه سرپیری حامله شدم

پیر کجابود خواهرشوهر من 42سالشه پنج تا بچه داره بازم حاملس اینقد هم ناز داره ک نگو

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙
پیر کجابود خواهرشوهر من 42سالشه پنج تا بچه داره بازم حاملس اینقد هم ناز داره ک نگو

سلام یاخداحوصله ی شش تا بچه داره؟؟

خداحفظشون کنه

پولش به کنار اصلا پولدار

من ۴۴ هستم ذوق کردم همسرم اول عقد گفت  فقط یه بچه الان پسرم تازه یه ماهه رفته تو۱۴ ارامش خونه ام رو به دنیا نمیدم پسرمن خواهر وبرادر نمیخواد

ماشالله پس من چرا انقد افسرده شدم😢

مبارکه گلم دقیقا هم سن منی منم باردارم و ناخواسته بوده هنوزم جنسیتش نمیدونم برام مهم نیست چیه منم حس میکنم افسردگی گرفتم 🥲😭

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
مبارکه گلم دقیقا هم سن منی منم باردارم و ناخواسته بوده هنوزم جنسیتش نمیدونم برام مهم نیست چیه منم حس ...

سلامت باشی عزیزم همچنین ان شاءالله که بارداری و حاملگی بی خطری داشته باشین به زایمان و بزرگ کردن بچه فکر میکنم دلم میخواد بترکه دوتا دارم بزرگ شدن فک میکنم دیگه توانایش رو ندارم خدا خودش کمک کنه شما بچه چندمتونه؟

سلامت باشی عزیزم همچنین ان شاءالله که بارداری و حاملگی بی خطری داشته باشین به زایمان و بزرگ کردن بچه ...

دقیقا منم همین فکرو میکنم ولی ادم سقط نبودم نتونستم سقط کنم یه پسر دارم یه دختر این سومی ناخواسته بوده حس میکنم انرژی بچه داری ندارم خیلی خستم 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
سلام یاخداحوصله ی شش تا بچه داره؟؟ خداحفظشون کنه پولش به کنار اصلا پولدار من ۴۴ هستم ذوق کردم همس ...

ای جان خدا حفظش کنه 

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙