2777
2789
عنوان

کیا پسر تو دوران بلوغ دارن ۱۴ ۱۵ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6874 بازدید | 79 پست

۱۵ که نه ۹ سالشه اونم درس نمیخونه به معلمش گفتم گفت اصلا باهاش حرف نزن نگو بخون نگو تا نخوندی تلویزیون نبین بازی نکن 

گفت بچه رو به حال خودش بزار 

خدا خیرش بده 

از وقتی چیزی بهش نمیگم متکی به خودشه و لج نمیکنه و میخونه 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسن منه  بنظرم بهش سخت نگیرید دوستانه باهاش رفتار کنید ایندشو براش توضیح بدید اینکه بدون تلاش ...

بخدا ایقد میگم  بهش ،،،

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

ما هم کلی پسر همسایه داریم😁 14 و15 سال درس که اصلا نمیخونن... همیشه بیخ گوش من فوتبال بازی می کنن  و سیگار میکشن، شدن آزار مردم... تو این رده سنی اکثرا همینه.. سعی کن کنترلش کنی 

مگه توی مدرسه مشاور ندارن خب برو پیش مشاورشون ازشون کمک بگیر خوب راهنمایی میکنن درمورد اخلاق و بلوغ ...

نه غیر  انتفاعیه هم فقط مشاور تحصیلی دارن 

دوست عزیز این سن دیگه سن نربیت نیست سن تربیت از ۷تا۱۴سالگیه از الان به بعد باید هم شما و هم پدرش باهاش دوست باشین و اونو به عنوان یه عضو بزرگ خونه بپذیرین دوست بودن یعنی امر و نهی نکنید و از بالا به پایین باهاش حرف نزنین متاسفانه باید بدونید حرف و دستور و نصیحت هییییچ تاثیری روش نداره الان فقط اونو از شما دورتر میکنه 

من پسرم ۱۳ ساله س شروع شده مشکلام باهاش 

هم ترس از اجتماع دارم

هم بی اعتماد به نفسه

نمیدونم چکار کنم واقعا

ی خواهرشوهرم دارم هر دقیقه میاد میشینه جلو پسر من میگه پسر خوب دیگه نیست همه معتادن 

ی ریز میگه 

بدبخته 

دلش پسر میخواست نداره

میگه ببینم مال اینام ....

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بزا با دوستاش بره بیرون این سن سن ورود به اجتماعه:|

دوتا پسر همسایمونه ک میشناسمشون تقریبا همسنن  دوتاشون دخترباز درس نخون سیگاری،،میترسم باشون بره بیرون 

نه غیر  انتفاعیه هم فقط مشاور تحصیلی دارن

مدارس دولتی دارن میتونی از اونها کمک بگیری ناخیه اموزش پرورش هم به مدد کار اجتماعیی میتونن معرفیتون بکنن

عشق لیاقت میخواهد و عاشق شدن جرات همیشه دنبال کسی باش که با تمام عیب هایت حاضر باشد که به توعشق بورزد
بخدا ایقد میگم  بهش ،،،

شاید واسه همینه که زده میشه سعی کنید زوری نباشه دوستانه بهش بگید 

من برعکس والدینم هرگز ن گفتن بخون ن نخون حتی خودم ثبت ناممو انجام دادم خودم خوندم و اونا فقط شاهد موفق بودنمن همینم کافیه 

شمام بنظرم بهتره رک بگید که اگه خودش همتی نکنه به هیچی نمیرسه  

نه غیر  انتفاعیه هم فقط مشاور تحصیلی دارن

خب وقتی درس نمیخونه چرا فرستادینش غیر انتفاعی

شاید قبولش سخت باشه ولی تا نخواد نمیخونه و شما هم کاری نمیتونید بکنید.الان میگین نه ولی تا تهش که رفتین متوجه میشین .منم این دوره رو گذروندم .هیچ نوجوانی رو نمیشه مجبور کرد 

اصرار شماهم دلزده ترش میکنه 

این هزینه هارو جای دیگع سرمایه گذاری کنید بجاش بره یه مهارتی یاد بگیره 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
2790
2778
2791
2779
2792