2777
2789
عنوان

خب بیاین تایپیکم چه عیبی داره نظربدین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
چی بکم اصلاآدم هوس بازوچشم چرون نیست دفعه اولشه شاید بشه ببخشم هرچند خیلی سخته

خب اگه دفه اوله ببخش هر ادمی ارزش ی فرصت داره. نابود کردن ی زندکیم سخته ولی واسه من دفه ادلش نیست دفه هزارمشه. البته من گوشیشو هک کردم

خب اگه دفه اوله ببخش هر ادمی ارزش ی فرصت داره. نابود کردن ی زندکیم سخته ولی واسه من دفه ادلش نیست دف ...

چی بگم بخدا....دفعه اولشه واسه همین میگم یه فرصت بدم هرچند دلم خیلی شکسته...میگه جبران میکنم برات...‌

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم بخدا....دفعه اولشه واسه همین میگم یه فرصت بدم هرچند دلم خیلی شکسته...میگه جبران میکنم برات... ...

ببین عزیزم. خوشبحالت که حمایت خانواده رو داری و سنت کمه. ولی خب زندگی هم‌حیف که براش نجنگی. بجنگ برلش تمام تلاشتو بکن دیگه تکرار نکنه از مشاوره و مطالعه بگیر تا تهدید. این بارم نزار بدون تاوان باشه براش حق طلاقی چیزی ازش بگیر در غ اینصورت بعید میدونم تکرار نکنه . تازه اگرهم خدایی نکرد تکرار کرد حداقل دستت به جایی بنده

ببین عزیزم. خوشبحالت که حمایت خانواده رو داری و سنت کمه. ولی خب زندگی هم‌حیف که براش نجنگی. بج ...

من اینکارارو کردم ولی فایده نداشت چون توذاتشه حتی دوران نانزدیم خیانت کرده ما زندگیم خ عالی بود هیچی کم نداشتیم

ببین عزیزم. خوشبحالت که حمایت خانواده رو داری و سنت کمه. ولی خب زندگی هم‌حیف که براش نجنگی. بج ...

گفته مهریه روبهت میدم قراره یکی ازخونه هاش وبفروشه بده.....الانم حالم بدنیست وخیلی نسبت به روزای قبل بهترم خودش هم میگه حالم بدمیشه همش تورواینجوری میبینم....منم که همش کاراش میاد توذهنم باز ناراحت میشم دیگه خودمم موندم به خدا.....بهش فرصت دادم میگه کلا گوشی ساده میخرم که ديگه حرفی هم نباشه خودمم گیجم ولی آبجیم میگه مهریه روبگیر ولی گفتم دوباره تکرار شه دیگه میزنم به اون در......

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
من اینکارارو کردم ولی فایده نداشت چون توذاتشه حتی دوران نانزدیم خیانت کرده ما زندگیم خ عالی بود هیچی ...

خیلی ناراحت کننده است...خداهدایتش کنه....اینجور مردا فقط بلدن ذره ذره آدم وآب کنن