2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 65 پست
ناخوناشو پاک میکنم میکنم میشورم گاهی ساده فلفل سیاه پیاز زردچوبه و نمک میزنم خوب پخت میدم بخورن آبش ...

ممنون عزیزم 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
عزیزم اصلا قصد بدی ندارم فقط واسم‌سوال شده که پای مرغ چطوری میپزی و وواقعا بچه هات میخورن؟

نه خب چرا قصد بد،سوال کردی ،بالاتر دستورشو گفتم متخصص کودکان گف واسه قد دخترت پای مرغ بپز بده واسه تقویت استخوناش بله میخورن واسه خودمم قبلا دکتر بخاطر کمبود کلسیم و ویتامینd وپوکی استخوان تجویز کرده بود با قلم گاو ولی من رو گوشت خیلی حساسم هرکاری کردم نتونستم بخورم اما بچه هام دوست دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزیم فداتشم ❤️🌹

قربانت

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
نه خب چرا قصد بد،سوال کردی ،بالاتر دستورشو گفتم متخصص کودکان گف واسه قد دخترت پای مرغ بپز بده واسه ت ...

اره منم از خوبیاش زیاد شنیدم از اینکه خیلی خاصیت داره اما تا حالا نتونستم خودمو راضی کنم ازش استفاده کنم...البته با احترام به همه کسایی که ازش استفاده میکنن🌹

امضات👌

❤️❤️❤️

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)