2777
2789
دوستان مریضی پیسی نوعی مریضی پوستیه درسته سفید میشی ولی کاملا مشخصه که سفید غرنرمالی و کلن شاداب نیس ...

نه تو تلویزیون یکی شون بود پوستش سفید بود غیرطبیعی هم نمیزد اگه نمیگفت که اصلا کسی نمیدونست پیسی داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان مریضی پیسی نوعی مریضی پوستیه درسته سفید میشی ولی کاملا مشخصه که سفید غرنرمالی و کلن شاداب نیس ...

ن اتفاقا یکی رو میشناسم قبلا سبزه بود این بیماری رو گرفت کلا سفید شد خیلی خوشگل شده الان

یه دختره هم بود تو عصر جدید اومد خوشگل بود

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

چرا وقتی نمیدونین الکی میگید؟من این مریضی رو ۱۳ساله دارم اصلا واگیردار نیست

ببخشید

شما دنبال درمانش نرفتید؟

من شنیدم درمان نداره اما یکی از فامیلامون رفت هند درمان کرد و برگشت

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ببخشید شما دنبال درمانش نرفتید؟ من شنیدم درمان نداره اما یکی از فامیلامون رفت هند درمان کرد و برگش ...

چرا عزیزم درمان گردم،ولی هزینه بالایی داره متاسفانه،داروها بیمه قبول نمیکنن و زیادی گرونه،بیماری من الان درمرحله خاموشی،ولی امکان داره برگرده اصلا نمیشه گفت برمیگرده یانه

چرا وقتی نمیدونین الکی میگید؟من این مریضی رو ۱۳ساله دارم اصلا واگیردار نیست

عریز الکی نمیگم خواهرم داشت  مادرم هم ازش گرفت دکترش گفت واگیره من الکی نمیکم الان کل بدنش سفید 

چرا عزیزم درمان گردم،ولی هزینه بالایی داره متاسفانه،داروها بیمه قبول نمیکنن و زیادی گرونه،بیماری من ...

ببین عزیزم

قدیمیای شهر ما معتقدن که این بیماری از سردی میاد

دوتا غذا با طبع سرد رو به هیییچ وجه باهم نمیخورن

این فامیل ماهم همیشه این کارو میکرد همه هم بهش تذکر میدادن همیشه ماست رو با ماهی میخورد اما پول داشت رفت درمان کرد

شما از طب سنتی و رژیم غذایی کمک بگیر شاید نتیجه داد

عریز الکی نمیگم خواهرم داشت  مادرم هم ازش گرفت دکترش گفت واگیره من الکی نمیکم الان کل بدنش سفید ...

پیسی واگیر دار نیست

چه دکتر بیسوادی بوده😐

ببین عزیزم قدیمیای شهر ما معتقدن که این بیماری از سردی میاد دوتا غذا با طبع سرد رو به هیییچ وجه با ...

ممنون عزیزم،من ازبچگی رعایت میکردم،دکتر به من گفت استرس زیاد باعث این بیماری میشه من یه مدت استرس بسیار بسیار زیادی داشتم الان خداروشکر درمرحله خاموشیه