2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه درس خون و با ادب زیادی هم خوب نیسا😬😂

بچه پرو و درس خون و زبون دار بهتره

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

هر چند ماه یکبار برو مشاور کودک و هر وقت به سوالی درباره تربیت برخوردی یادداشت کن تا فراموش نکنی و بعداً از مشاوره بچت بپرسی‌ . درس‌خونی هم نباید باعث فشار بچه بشه یعنی باید خودش دوست داشته باشه. من مادر نیستما فقط اگر خودم بودم حتما مشاوره بچه میرفتم هر چند ماه یکبار

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اول باید خودتون جلوش مودب باشید. حرف بد و کار بد نکنید. مهمترینش اینه چون اون از کارامون الگو میگیره نه حرفامون.

مثل یه برگتر بهش احترام بذارید. مثلا اگه خواستید چیزی براتون بیاره بگید اگه میشه لطفا فلان چیزو برام بیار.

و حتما تشکر کنید اگه آورد.

رفتارتون با همسر هم باید همینطور باشه. 

بچه اینه رفتار پدر مادر میشه در وهله اول...

شما با هم باید خوب حرف بزنید..خوب رفتار کنید...

بچه به شدددت تحت تاثیر والدین هست...

بجای تبلت و بازی براش کتاب بخون..علاقش رو پیدا کن تو همون زمینه براش کتاب های مختلف با شکل های مختلف بگیر..

داخل خونه باهاش قشنگ صحبت کن..

من بعضی بچه هارو میبینم کیف میکنم از ادب و تربیتشون..

بعد میبینم چققققدر خانوادش قشنگ با بچه صحبت میکنن و با وجود کوچیک بودن چقدر احترام میزارن بهش...

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
پسر اولم اینجوری بود ،دومی نبود ،درسخونی که تو ذاتش باید باشه،تربیت هم خانواده و اطرافیان

اره دقیقا من پسر اولم درسخون دومی باید التماسش کنی در س بخونه 

تو لیوان کسی دریا نریز

من قبلا همیشه برنامه های تربیتی تلویزیون رو می دیدم. 

باید سعی کنید بچه رو درک  کنید. خودتون رو بذارید جای اون.

شرایط رو برای رفتار مودبانه ایجاد کنید.

مثال می زنم. برای اینکه بعد از خوردن غذا یا آب لبهاشو رو دست تمیز نکنه همیشه براش دستمال کاغذی بذارید کنارش موقع غذا.