نگران نباش گلم عمه و خیلی دیگه از فامیلمون بچه دومشونو تو ۳۷ ۳۸ سالگی دنیا آوردن وقت داری ،است ...
بچه دوم خیلی فرق داره. کسی که بارداری گذرونده بدنش برای بارداری بعدی مستعد تره. همسر ایشون داره بهش ظلم میکنه. با این قیمت مسکن شاید تا ۲۰ سال دیگه خونه دار نشدن باید حسرت بچه هم به دل این خانم بمونه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تورم لعنتی همیشه هست اینکه کجا چطور سرمایه ات رو استفاده کنی هم عقل میخواد،هم نگاه اونی ک اون بالا ...
عزیزم تفکر من و شما از اساس با هم مشکل داره، من فکر میکنم آدما با اراده و و با استفاده از عقل و فکر خودشون باید راهشونو انتخاب کنن نه با امید به شانس و توکل و ...
بچه دوم خیلی فرق داره. کسی که بارداری گذرونده بدنش برای بارداری بعدی مستعد تره. همسر ایشون داره بهش ...
درسته اسی حق داده ناراحت و نگران باشه از این بابت درکش میکنم ،ولی حرف شما با احترام برای من قابل قبول نیست که تحت هر شرایطی باید بچه داشت مثلا اگه شرایط اوکی نیست بگیم شاید طول کشید فعلا بچه رو بیاریم البته نظرتون قابل احترامه ولی من قبولش ندارم و فکر نمیکنم که همسرشون ظلمی کرده باشه از نظر من مثل اسی ناراحت و نگرانه اما بابت موضاعات دیگه ای
اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .