2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 130 پست
نگران نباش گلم عمه  و خیلی دیگه از فامیلمون بچه دومشونو تو ۳۷ ۳۸ سالگی دنیا آوردن وقت داری ،است ...

بچه دوم خیلی فرق داره. کسی که بارداری گذرونده بدنش برای بارداری بعدی مستعد تره. همسر ایشون داره بهش ظلم می‌کنه. با این قیمت مسکن شاید تا ۲۰ سال دیگه خونه دار نشدن باید حسرت بچه هم به دل این خانم بمونه؟

والا خیلیامون موقع ازدواج آمادگی فکریشو نداشتیم خود من یه چیز رویایی تصور می‌کردم که واسه شوهرم غذا ...

حقیقتا خوشحال میشم میبینم ادمای با فکر و شعوری مثل شما هنوزم هست.قطعا هم ثمره های زندگی شما ادمهای خوبی خواهند بود

خدا زیادت کنه🫰

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این برکت نیست، این تورم جامعه ی خرابه🤦‍♀️

تورم لعنتی همیشه هست

اینکه کجا چطور سرمایه ات رو استفاده کنی هم عقل میخواد،هم نگاه اونی ک اون بالا نشسته

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

تورم لعنتی همیشه هست اینکه کجا چطور سرمایه ات رو استفاده کنی هم عقل میخواد،هم نگاه اونی ک اون بالا ...

عزیزم تفکر من و شما از اساس با هم مشکل داره، من فکر میکنم آدما با اراده و و با استفاده از عقل و فکر خودشون باید راهشونو انتخاب کنن نه با امید به شانس و توکل و ... 

۴سال

ببین دقیقا شرایط تورو دارم میفهمم چی میگی

منم ۳ ساله عروسی کردم

تازه شوهرم راضی شده

انقد بهش گفتم، خانوادم میگف.حتی تهدیدشم کردم ب طلاق

اصن راضی نمیشد

بعد من بیخیال شدم دیگه نگفتم بهش

موند خودش راضی شد 

فعلا خودتو ب بیخیالی بزن

بچه دوم خیلی فرق داره. کسی که بارداری گذرونده بدنش برای بارداری بعدی مستعد تره. همسر ایشون داره بهش ...

درسته اسی حق داده ناراحت و نگران باشه  از این بابت درکش میکنم ،ولی حرف شما با احترام برای من قابل قبول نیست که تحت هر شرایطی باید بچه  داشت  مثلا اگه شرایط اوکی نیست بگیم شاید طول کشید فعلا بچه رو بیاریم البته نظرتون قابل احترامه ولی من قبولش ندارم و فکر نمیکنم که همسرشون ظلمی کرده باشه از نظر من مثل اسی ناراحت و نگرانه اما بابت موضاعات دیگه ای 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
درسته اسی حق داده ناراحت و نگران باشه  از این بابت درکش میکنم ،ولی حرف شما با احترام برای من قا ...

تجربه نشون میده که آقایون بعدأ که شرایطشون اوکی شد میگن خوب حالا بچه بیاریم. غافل از اینکه ممکنه خانم دیگه باروریشو از دست داده باشه. 

تجربه نشون میده که آقایون بعدأ که شرایطشون اوکی شد میگن خوب حالا بچه بیاریم. غافل از اینکه ممکنه خان ...

این حرفتون درسته کاملا ولی نداشتن شرایط  مناسب هم به اندازه همین توانایی بارداری مهم و قابل توجه 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
اونکه دندان دهد نان دهد فک میکنی خرج و خورد و خوراک تو یا شوهرت رو کی میده؟ چند دفعه تو قران اومده ...

چقدر مسخره 

اون بچه های بدبختی که گدایی میکنن لب جاده ها رو فک کنم روزیشون فراموش شده! 

یه تیکه نون رو همه میتونن گیر بیارن ولی بحث سیر کردن شکم نیس فقط

بحث خوشبخت کردن یه بچس!

بچه خییلی عزیزه  وقتی که بچه بیاد توزندگیتون  خودش پشیمون میشه  که چرا این همه مدت ...

اصلا اینطور نیست

بعضیا واقعا بچه دوست ندارن دلیل نداره برا همه شیرین باشه

من دیدم کسی خوشش نمیومده بعد پدر یا مادر شدن هم گفته بر می‌گشتم عقب نمیاوردم!