2777
2789
من باید 12 دوره میرفتم سونو که میافته تعطیلی روز سه شنبه  به نظرتون 13 دیر نمیشه؟

زودتر برو...

چقد امپول گفتن بزنید...من فقط ۱۴ طدم ماه اولمه الهی هردوباهم بارداربشیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشاالله شما چند وقته اقدام کردی؟؟

من یک سال طبیعی اقدام کردم خبری نشد

آزمایش های خودم اوکی بود ولی همسرم کم تحرکی داشت 

بار اول دکتر بهم لتروزول و سه تا آمپول hmg داد و برای روز 14 دو تا hcg

ولی باردار  نشدم

واقعیت دیگه دل سرد شدم به ivfفکر میکردم ماه دوم که دوباره رفتم گفت دیگه به تو آمپول نمیدم تا شوهرت تقویت بشه 

و فقط لتروزول خوردم اونم قاطی پاتی

دقیقا همون ماهی که هیچ امیدی نداشتم و دنبال علایم نبودم باردار شدم ولی یهدهفته بعد به لک بینی افتادم و بتام اومد پایین و سقط شد البته خیلی درد اینا نداشت یه هفته بعد پریود شدم

سه ماه گفت اقدام نکنم و ماه پیش دوباره شروع کردم و آمپول و قرص خوردم مثل ماه اول بود نشد

الان بار سومم هست که آمپول میزنم 

این ماه سونو هم گفته برم

ماه های پیش نخواسته بود

ایشالا این ماه نتیجه بگیریم

من یک سال طبیعی اقدام کردم خبری نشد آزمایش های خودم اوکی بود ولی همسرم کم تحرکی داشت  بار اول ...

اهان الهی به حق فاطمه الزهرا حاجت روا بشی 

منم حاجت روا بشم...

من خودمم مدام نگرانم

اهان الهی به حق فاطمه الزهرا حاجت روا بشی  منم حاجت روا بشم... من خودمم مدام نگرانم

ایشالا عزیزم

ایشالا انتظار ما هم دیگه تموم بشه

منم دو روزه سرما خوردم الان دیگه زنگ وزدم دکترم گفت برو سرم بزن

عصر هم میرم آخرین آمپولم بزنم همم سرم بزنم 

الان پرسیدم امروز برم سونو گفت نه چهارشنبه

نه دوتا آمپول بود قرص لتروزل و قرص متفورمین بود فک کنم استفاده کردم وخداروشکر نتیجه داد وااااای داره ...

مبارک باشه عزیزم برا منم متفورمین ولتروزل و دوتا قرص دیگه ۳تا امپول نوشته 

به نظرت من بخوام لتروزل بخورم فقط امپول اچ سی جی ۱۲ دوره بزنم ؟

مبارک باشه عزیزم برا منم متفورمین ولتروزل و دوتا قرص دیگه ۳تا امپول نوشته  به نظرت من بخوام لت ...

والا نمیدونم عزیزم با  باید مشورت کنی من تو طول عمرم دوماهه اسم این آمپول وقرصارو شنیدم ویاد گرفتم....ایشالاکه به زودی مامان بشی

نارین جان یه سمت پهلوت درد نمیکنه ؟ پاهاتو جمع میکنی شکمت درد نداری

پاهامو جمع می کنم نه...فقط تخمدان چپم گرفتگی داره انگار یکی گرفته تو مشتش... البته خیلی بهترم نسبت به روزهای اول امپول...الان ۱۷ روز گذشته روز ۱۲ و ۱۴ بی بی زدم منفی بود...هفت روزم از خوردن قرص پروژسترون گذشته ولی هنوز پریود نشدم 

منم ۲۰ اردیبهشت این امپول زدم دکتر بهتون نگفت ازمایش بدین ؟ 

ازمایش بتا؟؟؟

نه دکتر نرفتم گفتم صبرکنم تا موعدم ببینم پریود میشم یا نه

اخه دوبارم بی بی چک زدم منفی شد.