2777
2789
عنوان

کسی چرانمیگه برابچم چیکارکنم خوب شه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 86 پست
شیره انگور انجیر خیس خوردخ  داشتن تحرک

والاجنب وجوشش زیاده اتفاقاشیره میخوره🙁انجیرم بش میدم فردا

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

آب جوش و عسل رو ناشتا بهش بده .اینا رو دکتر به دخترم گفته بود .این خیلی خوبه .دخترم هفته ای شکمش کار نمیکرد . هندونه و مایعات  و میوه زیاد بده . 

پودر پیدرولاکسم بگیر اگر با اینا درست نشد و خدای نکرده طولانی شد تو آبمیوه یه قاشق کوچیک بریز بخوره حتما کار میکنه و از بقیه داروها بی خطر تره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا ببر دکتر با یک شیاف حل میشه،خطرناکه واقعا

یبوست نیستاولی چهارروزیبارشکمش کارمیکنه😣اگه تاپیک قبلوبخونی متوجه میشی

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
یبوست نداره هابعدچهارروزمدفوعش نرماله سختش هم نیست

عزیز دلم حتما روزی یکبارو باید بیرون روی داشته باشه.من دخترم اینجوری بود ده جا بردمش دکتر تا خیالم راحت شد که روده هاش مشگلی نداره.شربت انحیر خوبه.اگه چند ماهشه دکتر به دخترم شیاف گلیسرین داده بود با یه ژل که اذیت نشه

باشه ممنون

خواهش ⚘

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
آب جوش بزار سرد شه بده بهش.اگر از یکسال بزرگتره آلو خورشی بهش بده . نبات داغ خاکشیر هم خوبه 

تقریبادوسالشه ممنون ممکنه براشیرمحلی باشه؟

والاجنب وجوشش زیاده اتفاقاشیره میخوره🙁انجیرم بش میدم فردا

فکر کنم چون تحرکش زیاده، آب بدنش خشک میشه که اینجوری میشه. 

آب و آب میوه و شیر بهش زیاد بده. 

استرس هم نباید داشته باشه، محیط خونه باید آرامش بخش باشه 

[QUOTE=290880738]کدو بامیه کیوی روغن زیتون دوای عطاری فولوس یا سنا[/QUOT

کدوم سریعترعمل میکنه

تقریبادوسالشه ممنون ممکنه براشیرمحلی باشه؟

دو سالش بده یه قاشق روغن زیتون بخور زود شکمش کار میکنه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
فردا از داروخونه شربت انجیر بخر بهش بده... از دکترشون حتما بپرس میتونی بهش بدی یا نه

اوکی چشم ممنون

دختر منم اینطوری بود دکتر یه شربت گیاهی انجیر برای نوشت . سریع خوب شد .

یبوست بود؟پسرمن نیستا