2777
2789
قبلا با ۳۵ ۴ تا پراید میشد خرید😢😢

همونو بگو الان ۲۰ تومن خیلیه واسه آدم ولی وقتی میخواد خرید کنه هیچی نیست

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واردی عزیزم؟ کمکم کنی؟

اره عزیزم برادرم تو کارشه بگو کیفیت فیلمش درچه حد باشه صفحه لمسی باشه یا نه میخوای برنامه چی بریزی ابنا بهت بگم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
میخای ترید کنی باهاش؟ به طور کلی میشه   ولی پیشنهاد میکنم گرافیک دار بگیری ک نزدیک ۳۰ تومن می ...

اره دوره هاشو گذروندم کلا من ۵۰ قرار وام بیاد تا چن روز دیگه میخام ی لپ تاپ بگیرم ی چیزیم بمونن برا شروع کارم

اره تو دی.جی کالا اکثرا نظر منفی دادن مگه صبر کنم ی ۳۰ تومنی بگیرم 

من خودم لنوو جی ۵۰۰ دارم واسه ۸ سال پیش خریدم خیلی هنگ میکنه آخرایی عمرشه

میخوام جدید بخرم پولم نمیرسه مثل ت ۲۰ تومن دارم ولی میگم بزار خوبشو بگیرم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
اره دوره هاشو گذروندم کلا من ۵۰ قرار وام بیاد تا چن روز دیگه میخام ی لپ تاپ بگیرم ی چیزیم بمونن برا ...

خیلی عالیه منم یکساله دارم آموزش میبینم 

سعی کن ی لپ تاپ دست دوم کم کار بگیری که مدلش بالاتر باشه

و خدایی که همیشه تو سخت ترین شرایط دستمو گرفت❤️
اره عزیزم برادرم تو کارشه بگو کیفیت فیلمش درچه حد باشه صفحه لمسی باشه یا نه میخوای برنامه چی بریزی ا ...

ببین گلم من فقط میخام هاردش صد در صد ssd باشه و هاردش ۲۵۰ گیگم بود مهم نیست و اینکه اهل بازی اینا نیستم فقط برا بازار ها مالی میخام صفحه لمسی و اینام مهم نیس رمش بالا باشه و سی پی یو

من خودم لنوو جی ۵۰۰ دارم واسه ۸ سال پیش خریدم خیلی هنگ میکنه آخرایی عمرشه میخوام جدید بخرم پولم نمی ...

اره واقعا ی اشغال بخری ۶ ماه کار نکنه بدرد نمیخوره

خیلی عالیه منم یکساله دارم آموزش میبینم  سعی کن ی لپ تاپ دست دوم کم کار بگیری که مدلش بالاتر ب ...

یکی گفت کامپیوتر بگیر ارزون تره با ۲۰ تومن میشه مدل بالا گرفت ولی خب نمیشه همه جا بردش

یکی گفت کامپیوتر بگیر ارزون تره با ۲۰ تومن میشه مدل بالا گرفت ولی خب نمیشه همه جا بردش

کامپیوترم کنار لپ تاپ داشته باشی خوبه ولی حتما اول باید لپ تاپ داشته  باشی 

میشه درخواستمو قبول کنین چندتا سوال درمورد ترید داشتم

و خدایی که همیشه تو سخت ترین شرایط دستمو گرفت❤️
ببین گلم من فقط میخام هاردش صد در صد ssd باشه و هاردش ۲۵۰ گیگم بود مهم نیست و اینکه اهل بازی اینا نی ...

ببین به جز این رمش هم ۸ گیگ باشه و پردازنده اش هم ۵ core به بالا

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠