2777
2789
منم خیلی بوجودش اعتقاد دارم ولی الان اگه حال منو سنگ میفهمید پودر میشد ولی اون داره فقط نگا میکنه&nb ...

گاهی خدا میخواد ببینه بنده اش چقدر صبوره و چقدر دوام میاره شاید داره ازمایشت می کنه و ازت امتحان میگیره ...هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

انقد حالم بده خودم تاپیک زدم ولی حوصله نوشتن ندارم ببخشید دوستان 

مشکلم راهی نداره هر طرف برم حالم همینه دعا کنین بمیرم

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد حالم بده خودم تاپیک زدم ولی حوصله نوشتن ندارم ببخشید دوستان  مشکلم راهی نداره هر طرف برم ...

خدا نکنه. گاهی باید با همون روشی که خودش گفته بری به درگاهش و ازش کمک بخوای یه دعای خاص یه نماز خاص یا یه ذکر خاص ببین بقیه از چه راهی زودتر جواب خدا رو گرفتن تو هم از همون راه برو

خدا نکنه. گاهی باید با همون روشی که خودش گفته بری به درگاهش و ازش کمک بخوای یه دعای خاص یه نماز خاص ...

نمیدونم والا حس میکنم اصلا منو دیگه بنده ش هم حساب نمیکنه نگاهم نمیکنه حس دعا و اینا میره کلا

نمیدونم والا حس میکنم اصلا منو دیگه بنده ش هم حساب نمیکنه نگاهم نمیکنه حس دعا و اینا میره کلا

میگن خدا با بنده هاش ، باهر کدوم یجوره یکی خیلی طلبکاره خدا زود جوابشو میده که فقط ردش کنه بره ، اما بعضی بنده هاشو دوست داره دیر جوابشون رو میده تا بیشتر صداش کنن و بیشتر بتونه صدای بنده اش رو بشنوه بیشتر بیاد سراغش و بیشتر به یادش باشه... شاید تو هم جزو همین دسته ای خدا میخواد بیشتر بری پیشش و صدات رو بشنوه

میگن خدا با بنده هاش ، باهر کدوم یجوره یکی خیلی طلبکاره خدا زود جوابشو میده که فقط ردش کنه بره ، اما ...

چی بگم والا 

ولی معلومه مهربون و دلپاکی دعا کن برام عزیزم 

چی بگم والا  ولی معلومه مهربون و دلپاکی دعا کن برام عزیزم

خودمم محتاج به دعا عزیزم... اما چشم حتما. تو خودتم خوبی و  مهربونی که اینقدر برات مهمه رابطه ات با خدا بهتر و محکمتر بشه عزیزم ان شاالله همه چیز درست میشه خدا بزرگه توکلت به خدا باشه خدا هواسش حتما حتما بهت هست که تو الان اینجایی و از نگرانیت در مورد رابطت با خدا داری میگی 

2790
2778
2791
2779
2792