2777
2789
عنوان

غذای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوجه رو چرا حذف نمیکنی😂 باقالی پلو با گوشت ، ته چین ، خورشت خلال 😍😍😍😍

اخه باقالی پلو گوشت داره به اون هوا میتونم کباب و حذف کنم . جوجه ام یه دونه مرغی دیگه

شام عروسی من باقالی پلو با گوشت ،چلوکباب و جوجه بود.....هیییی یادش بخیر چقدر زود گذشت....

الان تو این گرونیا هرچی ساده تر بگیریم خوبه واقعا زندگیا سخت شده

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
شام عروسی من باقالی پلو با گوشت ،چلوکباب و جوجه بود.....هیییی یادش بخیر چقدر زود گذشت.... الان ت ...

منم همین اولش نیتم بود اما میبینم خیلی گرون میشه به خاطر همون میخوام کباب رو حذف کنم. بعد تالار ها یه ۱۵ درصد حق سرویس میگیرن و ۹ درصد مالیات ، خودش میشه پول یه نوع غذا 

منم همین اولش نیتم بود اما میبینم خیلی گرون میشه به خاطر همون میخوام کباب رو حذف کنم. بعد تالار ها ی ...

من پارسال دوتا عروسی رفتم  که یکیش  فقط یه مدل غذا داشت جوجه.....خیلی هم کیفیتش خوب بود ،

آخری هم برنج سفید و جوجه و کوبیده بود.......

خیلی سخت نگیر مردم میان یه شب میخورن و میرن ماه بعد ازشون بپرسی اصلا یادشون نمیاد شام چی بوده....

پدرشوهر من اون موقع رو کیفیت غذا حساس بود ، میوه چند مدل حسابی ،شیرینی خامه ای و کیک خامه ای داشتیم به جای شیرینی های معمولی،چند مدل نوشیدنی و سالاد ، گل آرایی طبیعی آنچانای سر هر میز،ولی همه خوردن و رفتن هیچ کس یادش نیست والا....من تالاری که دیده بودم کیفیت غذاش معمولی بود ولی چیزای دیگه اش عالی بود ،، اینی که پدرشوهرم گرفت از همه جا گرونتر بود غذاش چون با کیفت بود ولی خود تالار رو زیاد دوست نداشتم....

هنوزم بعد ۵ سال یادش میوفتم ناراحت میشم که پدرشوهرم به خاطر شام عروسی که مردم بخورن نذاشت من چیزی که دوست دارم انتخاب کنم ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من پارسال دوتا عروسی رفتم  که یکیش  فقط یه مدل غذا داشت جوجه.....خیلی هم کیفیتش خوب بود ، ...

منم با بودجه ام میتونم یه جا سه مدل غذا بدم اما امشب یه باغ تالار دیدم خیییلی خوشم اومد اون جا اگر بخوام بگیرم باید دو مدل غذا بدم

منم با بودجه ام میتونم یه جا سه مدل غذا بدم اما امشب یه باغ تالار دیدم خیییلی خوشم اومد اون جا اگر ب ...

هرچی دوست داری انجام بده. مبارک باشه خوشبخت بشی