سلام
📌میدونید بدترین قسمت این سایت چیه؟
طرف براتون کامنت گذاشته و بعد مثلا شما یه مدتی نبودین و یا سر نزدین
بعد ریپلای میدین ، می بینید که اون طرف که براتون کامنت گذاشته بود تعلیق شده
📌حالا کاری ندارم به خیلی از کاربرها که میگن ما اصلا نگاه نمی کنیم که کی تاپیک زده
که من کاربرایی که از محتوای تاپیکشو خوشم بیاد رو یه جایی لینک میکنم و عموما تاپیک هاشونو چک میکنم
📌80 درصدشون که تعلیق شدن( 80 درصد کاربرایی که میشناختم و یا لینکشون داشتم)
📌بعد یه درصد کمی از اون 20 درصد رو براشون شایعه درست کردن که خدایی ادم میشنوه ناراحت میشه ، حالا طرف یه سال اصلا سایت نیومد و جواب تلفنش رو هم نداد ، یعنی چی اخه ، الان منم خطم رو عوض کردم و ممکنه اصلا دیگه با این اکانتم نیام ، خب شایعه چیه درست می کنید برا اون کاربرهای خوب سایت اخه 😐
📌نمیدونم دقت کردین یا نه ولی من عموما تاپیک هامو لیست میکنم که دستم باشه ، بعد یه سری کاربرهای معروف بودن توی سایت که اینا با اینکه نیستن همچنان معروفن و یا جزئی از تاریخ این سایت هستن ، مثلا نینی یار 4 ( کاربر اقا ) یا نینی یار 41 ( داور مسابقه ) یا مثلا مسئولین ابتدایی سایت که ازشون فقط یه اسم مونده ، باید به نظرم یه تاپیک درست و حسابی و جامع توی سایت زده بشه که هم فهرست تاپیک های اونا باشه ( بعنوان تاپیکی توی موزه سایت ) و هم اینکه سلسله مراتب توی سایت مشخص بشه .
📌*در مورد سلسله مراتب معمولا میگن که از مسئول خودت شروع کن و بهش بگو اگه حل نشد برو رده های بالاتر ولی با اینکه خانم مونا تهرانی مسئول فروم هستن هیچوقت جوابگو نبودن و دلیلش هم برام عجیبه که چرا ایشون حتی کامنت های تاپیک خودشو جواب نمیده.🤔
📌آهان ، در مورد نینی یارها و اگهی استخدامیشون هم تاپیک های جالبی میشه زد ولی میدونید اشکال این سایت چیه ؟ همه چیزش پخش و پلاست ، اصلا ارشیو نداره ( تالار داره ) ولی ارشیو براساس تاریخ نداره و انگار هر کی هر چی بوده رو روی هم تلمبار کردن .
📌بدتر اینکه اینجا مثلا عکس کودک و نوزادشو گذاشته ولی خود کاربر تعلیق شده و یا مثلا تاپیکه پربازدید شده و عکس اونو توی اینستاگرام سایت گذاشتن ، استارتر شاکی شده که چرا بدون اجازه من اون عکسو برداشتین؟ حالا کاربر تعلیق بشه دستش به کجا بنده که ثابت کنه همون طرفی هست که عکس هاشو گذاشته؟😂
==========
+پیچیده که نبود؟ یا به قول دوستان میفهمم ولی متوجه میشم که نبود؟ بی خیال ، به قول نینی یار 5 به زودی در صد سال اینده درست میشه