2777
2789
عنوان

هوتن شکیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 14735 بازدید | 184 پست
امشبم دیدید به سینا گفت زنگ بزن همون سیما بیاد من خیلی.خندیدم چندبارم دیدم اما بازم تازگی داره واسم ...

نه ندیدم .دیشب هم اتفاقی از آی فیلم دیدم.نمیدونم دقیقا چه ساعتی و چه روزایی میده.منم چند بار دیدم بازم هر شبکه ای بده میبینم🤣

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بنظرم با هیچکدوم عروسی نمیکنه ....

این قسمت ک دیدم حاتم زد تو گوشش بنظرم بیخیال حاتم شده. ب هاتف خیلی میاد ولی🥺

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
هر شب میده؟ چه ساعتی؟

ساعت ده ای فیلم 

دو بعد ظهرم تکرار 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
این قسمت ک دیدم حاتم زد تو گوشش بنظرم بیخیال حاتم شده. ب هاتف خیلی میاد ولی🥺

ولی لو داداشش  رو ک این لو داده هم مبفهمه و خلاصه با اینم عروسی نمیکته ....

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
😂😂 لیسانسه ها قشنگه؟من ندیدم

سلیقه ایه  فقط خیلیا مثل من دوست ندارند  چرت می دونند   خیلی لوس بازی درمی آرند  یه حرکات بیمزه   فقط فصل اولش قشنگ بود   به خصوص فصل سوم فوق لیسانسه ها بیمزه  من که اونهمه به طنز می خندم  به این اصلا لبخند هم نمی زنم 

سلیقه ایه  فقط خیلیا مثل من دوست ندارند  چرت می دونند   خیلی لوس بازی درمی آرند   ...

اها من ندیدم نمدونم چجویه☹اینجا تعریف مکنن هی ازش

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ولی لو داداشش  رو ک این لو داده هم مبفهمه و خلاصه با اینم عروسی نمیکته ....

کاش همه قسمتاشو یجا میذاشتن فیلم خوبیه

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
عزیزم هرشب داره شبکه ای فیلم ساعت 10شب تکرارش شش صبح 2ظهر.الان دیگه آخرشه قسمتهاش.

مرسی عزیزم.من نمیدونستم میده دیروزم اتفاقی دیدم.حیف شد🤦

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋