2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرق که مال کشمشه منظورم اینه قرصی چیزی قاطیش نباشه الان کم کم بالا میاره نترس بزار خوب محتویات معدش ...

نمیدونم بخدا بزرگ تر از منه با رفیقاش رفت بیرون اومد خونه گف من حالم خوب نیست دیگه افتاد 

بسوزه پدر تجربه  همه یکصدا میگن آبلیمو . ماست

برای تجربه داشتن لازم نیست که حتما مشروب خورده باشن ، احتمال زیاد اطرافیان رو دیدن یا از کسی شنیدن !

مثلا من از دوستم درباره آبجو و مستی و این قبیل مسایل چیزهایی فهمیدم ، آیا این به معنی اینه که من هم دستی بر آتش داشتم و خودم مصرف کننده بودم؟!!! 

عزیزم به اورژانس زنگ بزن بگو وضعیتش چطوره و بگو ابلیمو ماست بهش دادی الان خوابه، اونا راهنمایی میکنن که مراقبتات رو چجوری ادامه بدی 

🔴لطفاا لاایک ننننکنیدد🌷🔴
 نمیدونم بخدا بزرگ تر از منه با رفیقاش رفت بیرون اومد خونه گف من حالم خوب نیست دیگه افتاد 

بهش بگو دیگه نخوره الان تو مشروبا و عرقا واسه گیرایی بیشتر قرص و بعضیا وایتکس میریزن که در دراز مدت تاثیر خیلی بدی داره چه بسا ممکنه بعضیا بیناییشونو از دست بدن یا سنکوپ کنن خدارو شکر که اب سرد نزدی بهش بزار بخوابه تا فردا مستیش میپره اما نسخ میشه و اب بدنش خیلی کم میشه تشنه و عطش داره  مایعات زیاد و موز هم بهش بده 

الان داداش من بهتره 

یعنی فعلا ک خوابه 

بچه ها یه چیزی هست که باید بهتون بگم 

بلخره توی اطرافیان یک نفر رو داریم ک الکلی باشه 

یا یه خانواده، همسایه یا هرکس 

هرکسی سبک زندگی خودشو داره 

اونی ک الکل میخوره نمیگم کار خوبی کرده نه 

ولی خورده یه لحظه آدم جوگیر میشه اشتباه میکنه 

لطفا نگید حقشه و..... 

هرکس سبک زندگی خودشو داره