2777
2789
عنوان

کیا با آی وی اف اول باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 31 پست
استرس نداشته باش همه چیز دست خداست الهی بار اول دامنت سبز بشه منکه دو بار انجام دادم متاسفانه منفی ش ...

ممنون عزیزدلم ان شاالله به وقتش خدا به شما هم یه نینی سالم بده واسه منم دعا کنید 

همینکه هیچکسی جواب نمیده و نمیبینم کسی بگه بار اول باردار شدم بدتر میشه حالم ولی توکلم به خداست ان شاالله که جواب بگیریم

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙏
ببین فقط ریلکس باش تا اوکی شه تا میتونی به نتیجه مثبتش فکر کن چه آی وی اف چه طبیعی هورمون استرس با ...

باشه گلم سعی میکنم ممنونم از وقتی ک واسم گذاشتی دعا کن واسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزدلم ان شاالله به وقتش خدا به شما هم یه نینی سالم بده واسه منم دعا کنید  همینکه هیچکس ...

یه عالمه از دوستای من بار اول باردار شدن

تازه بعد اونم طبیعی باز باردار شدن

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
قبلش برو روانپزشک بگو یه ارامبخش بی ضرر بهت بده چون قراره بری آی وی اف واقعا اگه در این حد استرس دا ...

منم کرمانم ولی میدونی چیه مادرمو حدود یک ساله از دست دادم خواهر ندارم و یه شهردیگه زندگی میکنم کنار خانواده همسرم و برادر شوهرم من ۵ ساله ازدواج کردمو برادر شوهرم ۳ ساله همسرش به زودی باید زایمان کنه ولی من ای یو ای انجام دادم نشد خیلی دکتر رفتم تاگفتن باید ای وی اف کنم خانواده همسرم چیزی نمیگن اصلا ولی خب خودت حس بدی بهت دست میده دیگه 

ان شاالله هممون جواب میگیریم بزودی التماس دعا عزیزم

چه دروغی دارم بگم خواهرم یه دوستم انتقال اولش دوقلو باردار شد به دنیا اومدن بعد اونا طبیعی باردار ...

وااااای باورت نمیشه چقد این حرفت آرومم کرد چقد امیدوار شدم ان شاالله منم باردار بشم مرسی از مهربونیت🌹❤️

وااااای باورت نمیشه چقد این حرفت آرومم کرد چقد امیدوار شدم ان شاالله منم باردار بشم مرسی از مهربونیت ...

این تازه یه نمونش بود

زیاد هست از این موردا دور و برم

ولی بازم توصیه میکنم قبل از مقایسه و آمار اول ارامش خودت رو حفظ کن از همه چی مهمتره

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
این تازه یه نمونش بود زیاد هست از این موردا دور و برم ولی بازم توصیه میکنم قبل از مقایسه و آمار او ...

باشه عزیزم حتما ممنون از حرفای قشنگت ❤️🌹🌹

ممنون عزیزدلم ان شاالله به وقتش خدا به شما هم یه نینی سالم بده واسه منم دعا کنید  همینکه هیچکس ...

چند تا جنین تشکیل شده؟

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
برات صلوات نذر کردم ،برو که خدا پشت و پناهته

ممنون عزیزدلم شرمنده من الان آنلاین شدم مرسی مهربون ان شاالله خداهرچی میخوای بهت بده که اینقد مهربونی❤️