2777
2789
عنوان

کار در منزل خواستید پیام بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکای قبلیشو بخون پایین تر یه خانومی گفته ۱۴۱سفارش ثبت کردم پولی بهم ندادن کلاهبرداریه ایشونم تاپی ...

مرسی ازت عزیزم الان نینی یارو تگ میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عذر میخوام اما از  کجا بفهمیم که کلاهبرداری چیزی نیست قصدم توهین نیست به هرحال باید از صحتش ...

نه اصلا هیچ هزینه ای شما پرداخت نمیکنید که بخواد کلاهبرداری باشه الان چارت حقوقی رو هم میفرستم

تاپیکای قبلیشو بخون پایین تر یه خانومی گفته ۱۴۱سفارش ثبت کردم پولی بهم ندادن کلاهبرداریه ایشونم تاپی ...

بخاطر اینکه پدیر بهش گفت یک ماه قبل از اینکه بخوای کار رو تموم کنی باید بگی که نیروی جدید جایگزین کنم اون خانوم کلا دو روز کار کرد گفت کار نمیکنم پولم رو بدید شپا بزن نت شرکت می مارکت معتبره

نه اصلا هیچ هزینه ای شما پرداخت نمیکنید که بخواد کلاهبرداری باشه الان چارت حقوقی رو هم میفرستم

ممنون اعتماد ندارم💚

متاسفم واقعا برات

برا خودت متاسف باش عزیزم من ک پاک کردم پیاممو

اما اگه کلاهبرداری هم هست گردن خودت ن من

ی سوال برام پیش اومد .. شما چرا داری نیرو جمع میکنی؟؟ 💛

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

ی سوال برام پیش اومد .. شما چرا داری نیرو جمع میکنی؟؟ 💛

عزیزم بخاطر اینکه من خودم خیلی کار احتیاج داشتم ۴ سال کار کردم خیلی راحت بودم الان چون بچم تازه ب دنیا اومدخ نمیتونم کار کنم باید از شوهرم با منت پول بگیرم خب خیلیا به کار احتیاج دارم،مدیر الان دوست من شده گفت بیا کار کن گفتم فعلا نمیتونم چند ماه دگ باز شروع میکنم چون واقعد کار راحتیه و خیلیا احتیاج دارن الانم نیرو میخواستن بهم گفت منم گفتم شاید کسی احتیاج داسته باسه