سلام،کار خیلی راحته،من خودم ۳سال کار کردم،مشتری ها محصولاتی مثل کیف کفش شلوار لباس هندزفری و ....رو تو برنامه هایی مثل اینستا تلگرام روبیکا و غیره دیدن و خودشون پسندیدن و ثبت سفارش کردن به هیچ وجه بازاریابی نیست شما فقط تماس میگیرید تو پنلی که در اختیارتون قرار میدن سایز و ادرس رو وارد میکنید همین،حقوق ماهانس از ۲ تومن تا ۵۵۰۰ که دهم هر ماه واریز میکنن،بابت ثبت نام ساخت پنل آموزش و هرچیزی شما هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنید
تاپیکای قبلیشو بخون پایین تر یه خانومی گفته ۱۴۱سفارش ثبت کردم پولی بهم ندادن کلاهبرداریه ایشونم تاپی ...
بخاطر اینکه پدیر بهش گفت یک ماه قبل از اینکه بخوای کار رو تموم کنی باید بگی که نیروی جدید جایگزین کنم اون خانوم کلا دو روز کار کرد گفت کار نمیکنم پولم رو بدید شپا بزن نت شرکت می مارکت معتبره
ی سوال برام پیش اومد .. شما چرا داری نیرو جمع میکنی؟؟ 💛
عزیزم بخاطر اینکه من خودم خیلی کار احتیاج داشتم ۴ سال کار کردم خیلی راحت بودم الان چون بچم تازه ب دنیا اومدخ نمیتونم کار کنم باید از شوهرم با منت پول بگیرم خب خیلیا به کار احتیاج دارم،مدیر الان دوست من شده گفت بیا کار کن گفتم فعلا نمیتونم چند ماه دگ باز شروع میکنم چون واقعد کار راحتیه و خیلیا احتیاج دارن الانم نیرو میخواستن بهم گفت منم گفتم شاید کسی احتیاج داسته باسه