2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واسش مهم نیس  مثلا عذاب وجدان بگیره بگه کدوم بیمارستان یا پشیمون بشع

ببین ممکنه یه کم بترسه، مثلا هیچکس دوس نداره دلیل خودکشیه کسی باشه قطعا...

ولی قطعی دیگه از چشمش میفتی! و یه جورایی تو رو دردسر می‌دونه! ببخشید دیگه انقد رک گفتم. آخه همچین ماجرایی رو دیدم!

ببین ممکنه یه کم بترسه، مثلا هیچکس دوس نداره دلیل خودکشیه کسی باشه قطعا... ولی قطعی دیگه از چشمش می ...

مثلا توی پیام بگم که اون هوش اومد ولی خیلی حال مساعدی نداره چندین روزی مثلا بغض می‌کرد ولی هیچی نمی‌گفت و... ممکنه نگران بسع یعنی دیکه برنمیگدره؟

مجردی یا متاهل

مجرد!

خیر سرم عاشق رشته ی حقوقم هستم، بهتره برم سرمو بذارم بمیرم. والا سنمم کم نیس! ۲۷

خیلی بدبختم.

حالا مامان بابام سر و زبوووووووون دارررررر! اصلا نمی‌دونن ساکت بودن چیه؟

مثلا توی پیام بگم که اون هوش اومد ولی خیلی حال مساعدی نداره چندین روزی مثلا بغض می‌کرد ولی هیچی نمی‌ ...

والا من که دقیقا اون نیستم، آدما با هم متفاوتن.

ولی چیزی که خودم تجربه کردم و از همه هم شنیدم، اینه که ممکنه نگران بشه، ولی از اینکه اون شخص رو کنار گذاشته مطمئن میشه که تصمیمش درست بوده!!! 

البته بازم می‌گم شاید طرف مقابل تو متفاوت باشه. حالا دلیل رفتنش چیه؟

والا من که دقیقا اون نیستم، آدما با هم متفاوتن. ولی چیزی که خودم تجربه کردم و از همه هم شنیدم، اینه ...

تاپیک قبلیم هست یعنی ممکنه دیگه نیاد سراغم و کلا ازن دل بکن

ممکنه مثلا نگرانم یشع ؟

یکدفعه حس عداب وجدان ولش نکنه با خودش بگه وای یعنی اون چش شده چرا اینجوری شد دوباره برگرده شما تجربه داشتی یا شنیدی؟ چه اتفاقی افتاد؟

یعنی منو ول کرده از تصمیم که گرفتی پشیمون نمیشع؟

عزیزم من نمی‌دونم چند سالته، ولی سعی کن فراموشش کنی. من توصیه نمی‌کنم که انقد خودتو کوچیک کنی. 

بعدا خودتم پشیمون می‌شی فقط سعی کن فراموشش کنی. و اگه می‌تونی برو پیش مشاور و... فک کنم مشاوره اینترنتی هم هس... یه مشاوره رایگان هم هس، سرچ کن. یه شماره ۴ رقمیه...