2777
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 85 پست

نه مگه ننوشته تو هر سال تمدید

چند درصد آسیب اینا

همسایه ما گچکاره دو هفته است کارش دارم نیست

واسه شوهرم تعریف کرده استاد کار میبرن درصد ه خرابی گچ و سنگ و سرامیک سال به سال که تمدید میکنن بگه

دارکوب اومده سوراخ کرده از بیرون کنار پا دری مو 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط یه اتاقشو دخترم خط خطی کرده ک گفتیم چشم اون خودمون مثل روز اول بهتون تحویل میدیم ولی خب میگه ن ا ...

خانومش خیلی زنه شری حوصله بحث و دعوا ندارم اصلا ولی شوهرمم عصبانی شده میگه داره حرف زور میزنه میترسم دعواشون بشه 

خانومش خیلی زنه شری حوصله بحث و دعوا ندارم اصلا ولی شوهرمم عصبانی شده میگه داره حرف زور میزنه میترسم ...

دعوا بشه 

نمیتونی باج بدی که از املاک بپرس 

اصلا کمیسیون بانگاه واسه همین روزاست

استارتر عزیزم همیشه تمدید که میکنید

بگید یه استاد کار بیاد

2:اگه گفت مستأجر چند سال می نه نریم بنگاه دستی بنویسم بگو خیر

هزینه فرسایش در و پنجره

رنگ گچ

اصلا به عهده مستأجر نیست

بعدم تازه شوهرم جابجا شد مغازه رو باید رنگ میکرد منم رفتم تینر بخرم واسه چوب م

داشت میگفت از 500تا 10تومن رنگ دارم

دسته رنگ از 85تا سه ملییون دارم

باور کن چند ماه پیش قبل عید یه مغازه بزرگ نمایشگاه شد 7تومن بهترین رنگ

حتما حتما خودتون رنگ کنید

استاد کار بیارید

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یادم از مستاجر خودم اومد که چقدر باهاش راه اومدم و خونه ای که اجاره اش 4-5 تومنه رو یک و دویست نشست. بعدشم به زور و دعوا خونه رو خالی کرد. 

اصلا نمی رفت بیرون....

زمانی هم که رفت.کولر رو سوزونده بود...دیوارها پر از جای سوراخ و مته کاری...نوار بهداشتی کثیفش گوشه حمام افتاده بود.......................دوش رو شکسته بود................

شوهرم گفت به درک که خراب کرده...فقط بره گم بشه..........

زن مطلقه بود....

تازه با شوهرم هم میخواست دوست بشه که من مچ شو گرفتم.......................

همون یک و دویست هم سر و ته شو میزد...........نمی داد..

لایک نکنین. سپاس.....
خانومش خیلی زنه شری حوصله بحث و دعوا ندارم اصلا ولی شوهرمم عصبانی شده میگه داره حرف زور میزنه میترسم ...

نگران نباش حل میشه