2777
2789
عنوان

سوسک😐🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 17 پست

کفشدوزک هم سوسکه وجدانن ترسناکه یا چندشه آدم خوشش میاد نگاهش کنه 😍اما اینا واااای واااای من در حدی میترسم که زایمان زودرس کردم🥺

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بابا خب ستاد حمایت از سوسک های بیسرپناه نباش دیگه خب یسری براشون ترسناکه ببینن دوبار سکته میکنن

خب خودمم ازش میترسم ولی این فوایدو داره به اجبار و اگه نبود اکوسیستم لنگ میزد🤝

نامه من به خدا:نمیشد خوشگل تر میافریدیش؟این خیلی یع جوریه

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه زاهدی ورودی ببندید حتی هواکش با توری بپوشانید و حتی کانال کولر من سالهاست که سوسک ندارم همه جا توری،زدم بخصوص بالکن ، خود بالکن توری،زدم نه درش مطمن باشید دیگه نابود میشن کافی تا یکماه هم هیچ ظرف کثیف تو خونه نباشه و هیچ آب