2777
2789
عنوان

کی بدن به روال عادی برمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 17 پست
اما 3ماه بعدش دخترمو باردار شدم که اونم دوهفته زود دنیا اومد والان 5 سالشه ولی پسر کوچولوی من دوباره برگشت پیش مامانش الان پسرم 8 ماهشه بارداری اخرم به موقع دنیا اومد برات از صمیم قلب دعا میکنم که دوباره فرشته کوچولوت برگرده تو بغلت چه شبایی با لباساش اشک ریختم اما الان دارم واسه پسرم استفاده میکنم اینا رو گفتم چون تاپیک قبلتو خوندم ومیدونم چقدر دلتنگی ولی ناامید نباش عزیرم
خدایا شکرت که پسر آسمونی منو برگردوندی خوش اومدی عسلم تولدت مبارک
خداروشکرکه بچه هات روبهت بخشید کاش دخترمنم بهم ببخشه دوباره حسرت لباسایی که براش خریدیم رودارم.بردم گذاشتم کمدم تاهروقت پرشوبازمیکنم‌ بوشون کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا برشون دار به خودت فرصت بده تا فراموش کنی هر وقت یادت افتاد گریه کن بزار سبک شی به حرفای بقیه که به جای همدردی سعی میکنن دردتو کم اهمیت جلوه بدن توجه نکن میدونم الان دور وبرت پره از ابن حرفا که فلانی جوونش مرده یا تو یه بچه داری و..... به هر حال غم داری خودت سعی کن تسکین قلبت باشی ولی پنهونش نکن بزار راحت شی تا تو دلت نپونه بعدم ایشالا بسلامتی باردار میشی
خدایا شکرت که پسر آسمونی منو برگردوندی خوش اومدی عسلم تولدت مبارک