2777
2789

ما در اقوام یکی به همین خاطر طلاق گرفت چون خون نیومد و بهش تهمت زدن ، منم شوهرم خیلی جنگ درست کرد که نباید بگیری و دلم نمی‌خواد کسی خصوصیتو ببینه ولی من الکی گفتم عفونت دارم و گرفتم برای خودم . شب عروسیم سیلاب خون بپا شد 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اخه بدن خودتون رو نمیشناسید؟ چیزی نیست که پاره بشه  اون غشا انعطاف پذیر که باز هست،پاره ن ...

اینا فکر میکنن از این پرده کرکره ای هاس ک دوباره نصبش میکنن میرن ترمیم   من حتی قبل رابطه به شوهرم گفتم نگاه کن چیزی میبینی گفت نه ولی چون خودمو سفت میکردم و نمیذاشتم دخول انجام شه باعث خون ریزی شد و فکر نمیکنم وقتی اون غشا اسیب ببینه وقتی ک حتی با چشم دیده نمیشه بخواد ترمیم هم بشه 

نمیتونم دست بردارم.فرهنگ ایرانه.

فرهنگ ایران نه 

من،خانوادم،اطرافیانم تو همین ایرانیم 

بگید فرهنگ خودمه 

فرهنگی که ادامش میدم 

با ادمی هم اشنا میشم که همین فرهنگ مسخره رو داشته باشه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
بروبابا😂

باش

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

اون موقع ک باید عشق حال میکردیم نکردیم 🤣🤣حالا چه فرقی داره نامه بدیم یا ندیم.اگر شجاعتش داشتیم میرفتیم همه کار میکردیم بعد میمدیم میگفتیم دلم  نمیخواد گواهی نمیدم حالا ک کاری نکردیم من ک مخالفتی ندارم گواهی میگیرم.

یکی از دوستام گقت تو مشاوره ، مشاور گفته برو

من مشاورم میگم دیگه ما میگیم برو 

چون بره بهتره

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
فرهنگ ایران نه  من،خانوادم،اطرافیانم تو همین ایرانیم  بگید فرهنگ خودمه  فرهنگی که ...

عزیزم من اگه این فرهنگ و نخوام ادامه بدم یا طرد میشم یا به شدت کتک میخورم یا کشته میشم.به نظرت ارزششو داره؟مگه از جونم سیر شدم؟

نمیخوام پشتم حرف باشه.بالاخره دختر باکره فرق داره با غیر باکره.اینو آقایون تو همون رابطه ی اول متوجه میشن.

من مشاورم میگم دیگه ما میگیم برو  چون بره بهتره

مشاور هستید؟

چرا از این همه مشاور نشنیدم این حرف رو بزنن؟

چرا انقدر تاکید به رفتن دارید؟

با دلیل بگید 

دلیلی به جز فرهنگ خانواده های ایرانی 

یک دلیل منطقی برای من بیارید که یک دختر بره همچین کاری انجام بده

عزیزم من اگه این فرهنگ و نخوام ادامه بدم یا طرد میشم یا به شدت کتک میخورم یا کشته میشم.به نظرت ارزشش ...

حرفی ندارم

فرهنگ ایران نه  من،خانوادم،اطرافیانم تو همین ایرانیم  بگید فرهنگ خودمه  فرهنگی که ...

فرهنگ شهرمونه.شهرمون کوچیک و مذهبیه و همه همدیگه رو میشناسن.حرف در میارن واسه همدیگه و به همه هم میگن.یه چیزایی هم میذارن روش تازه