ما در اقوام یکی به همین خاطر طلاق گرفت چون خون نیومد و بهش تهمت زدن ، منم شوهرم خیلی جنگ درست کرد که نباید بگیری و دلم نمیخواد کسی خصوصیتو ببینه ولی من الکی گفتم عفونت دارم و گرفتم برای خودم . شب عروسیم سیلاب خون بپا شد
اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا اخه بدن خودتون رو نمیشناسید؟ چیزی نیست که پاره بشه اون غشا انعطاف پذیر که باز هست،پاره ن ...
اینا فکر میکنن از این پرده کرکره ای هاس ک دوباره نصبش میکنن میرن ترمیم من حتی قبل رابطه به شوهرم گفتم نگاه کن چیزی میبینی گفت نه ولی چون خودمو سفت میکردم و نمیذاشتم دخول انجام شه باعث خون ریزی شد و فکر نمیکنم وقتی اون غشا اسیب ببینه وقتی ک حتی با چشم دیده نمیشه بخواد ترمیم هم بشه
اون موقع ک باید عشق حال میکردیم نکردیم 🤣🤣حالا چه فرقی داره نامه بدیم یا ندیم.اگر شجاعتش داشتیم میرفتیم همه کار میکردیم بعد میمدیم میگفتیم دلم نمیخواد گواهی نمیدم حالا ک کاری نکردیم من ک مخالفتی ندارم گواهی میگیرم.
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️