2777
2789
عنوان

😭😭 میشه بیاین

82 بازدید | 15 پست

خونمون چند سالیه که خیلی بی برکته با اینکه هم خواهرم هم مامانم هم بابام سرکار می رن بعضی وقتا هم من ولی نه لباس خوب می پوشیم نه تفریح نه خوراک غذامو مرغ منجمده با حبوبات اخرش هم هیچ پس اندازی نداریم مامانم خواهرم باهم قهرن چون مامانم با یه مرده دوسته که هم با هم چت می کنن هم همو می بینن من که اینقدر سختی کشیدم که جوری رفتار می کنم که انگار هیچ چیزی نشده ولی خواهرم نمی تونه امشب مامانم گریه کرد و گفت به شما مربوط نیست یا همیشه انکار می کنه ما چیکار کنیم؟ 

وقتی خدا  بین بنده هاش تعبیض می ذاره از پدرومادرا چه انتظاریه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میخوای بااین کارها برکت خونتون نره

مامانم همیشه تهدید می کنه که اگه حرفی بزنیم می ره و مارو تنها می زاره

خب تقصیر باباته

اره چون مامانم تو نوجونیش شوهر دادن فک می کنم شیطنت های جونی به دلش مونده از اینورم که شوهر بد داره ولی خواهرم نمی تونه کنار بیاد

با مامانت صحبت کنید بگید ارتباط نداشته باشه بااون طرف چرا اخه ی مادر باید بچه شو تهدید کنه که میزاره ...

نمی تونه انگار عادت کرده خواهر چند بار باهاش دعوا کرد باهم چند ماه قهرن

نمی تونه انگار عادت کرده خواهر چند بار باهاش دعوا کرد باهم چند ماه قهرن

یکی از همسایه هامون همینجوری بود آخرش باباهه مامان رو طلاق داد سه تاعم دختر داشت همشون ازدواج کردن خیلی هم خوشبختن ایشالا هرچی ک ب صلاحته برات رقم بخوره چ دانشگاه رفتن باشه و چ مستقل شدن و چیزهای دیگه