2777
2789
عنوان

جواب دندون شکن بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست

اره دیگه عزیزم یه رگ از خانواده ما نسبت عمیقی ما شما دارن بعدشم شکسته نفسی نفرمایید چوپونی کار شما و خانوادتونه ما نمی‌خواهیم بگیرمش ازتون 

و اینکه عزیزم عموت به جای اینکه این اسبو بزاره کنار اسباش خودش راه می‌ره کنارشون همون دیگه کافیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر مادرش اصا زحمت تربیتش رو نکشیدن فقط پس انداختنش. 

بهتره قطع رابطه کنی باهاش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

اشتباه از خودتونه که اجازه میدید همچین رفتاری با شما بشه 

این آدم های سمی رو باید حذف کنید شمار بازم میخاید فردا ببینیدش  

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

اولا برای چی با هچین آدمه سمی توی ارتباطی 

دوما چرا میزاری کسی مسخرت کنه باید همونجا حالش میگرفتی حالا نگفتی ایراد نداره 

همین الان بهش پیام بده بگو من احترام پدر و مادرت نگه داشتم چیزی بهتون نگفتم اونجا چون سر سفره پدر و مادرم بزرگ شدم

بعدم بگو از داشته های خودت مایه بزار اینکه عموت چی داره و چیکار میکنه دخلی به تو نداره که تو پزشو میدی 

خداروشکر به قول شما بر فرض ما چوپونی توی رگ و ریشمونه حداقل بیشتوری و بی فرهنگی با مال مردم پز دادن توی خونمون نیست 

به مادرت بگو وقتی بچش بیشعوری میکنه بزنه توی دهنش که دیگه حرف مفت نزنه نه اینکه بشینه کنارش بخنده

بعدشم  بلاکش کن ادم بی فرهنگ

پدر مادرش اصا زحمت تربیتش رو نکشیدن فقط پس انداختنش.  بهتره قطع رابطه کنی باهاش

امروز فهمیدم خیلی بیشعوره فقط به خاطر مامان باباش هیچی نگفتم گفتم بزرگترن زشته اما بعدش خیلی خودمو خوردم که چرا من هیچی نگفتم 

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
اشتباه از خودتونه که اجازه میدید همچین رفتاری با شما بشه  این آدم های سمی رو باید حذف کنید شما ...

تو محل کارمه و متاسفانه هر روز میبینمش

امروز فهمیدم خیلی بیشعوره فقط به خاطر مامان باباش هیچی نگفتم گفتم بزرگترن زشته اما بعدش خیلی خودمو خ ...

عزیزم اصا ناراحت نباش اون دختر خانم فاقد شعوره تو سرش ب جا مغز کاهه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

من یه چیزی تو زندگیم بعد بیست سال فهمیدم اونم اینه به حرف هیچ کس اهمیت نمی دم انگار نشنیدم اگه همون موقع جواب دادم دادم اگه نه حق ندارم بعد بهش فک کنم.تو داری نشخوار ذهنی می کنی فقط به خودت صدمه می زنی.اون یه حرفی زده به تو زخم زده رفته. اهمیت نده.

پدر مادرش اصا زحمت تربیتش رو نکشیدن فقط پس انداختنش.  بهتره قطع رابطه کنی باهاش

امروز فهمیدم خیلی بیشعوره فقط به خاطر مامان باباش هیچی نگفتم گفتم بزرگترن زشته اما بعدش خیلی خودمو خوردم که چرا من هیچی نگفتم