2777
2789
باشه من میگم ولی نمی‌دونم خوشت میاد یا نه برای همین ببخشید 

دزد شیطون پلیس مغرور

آسمان سیاه چشمانت

آقای مغرور خانوم لجباز

آبی برنگ احساس من

عملیات عاشقانه

همکارم میشی

هکر قلب

عشق به سبک من 

هر رمانی توی هر موضوعی بخوای دارم برات 

اینا همه طنز عاشقانه پلیسی هستش باحاله 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دزد شیطون پلیس مغرور آسمان سیاه چشمانت آقای مغرور خانوم لجباز آبی برنگ احساس من عملیات عاشقانه ...

عزیزم عاشقانه میخوام مرد هم مغرور باشه 😌🤭🤭

خیلی خستم
خب اکثر اینا مغروره عزیزم 😁😁😁 موضوع دیگه نمیخوای زیاد دارم یه عالمههههه مغرور و...

قربونت عزیز دلم آخه من خیلی از رمانایی که مرد داستان معروره خوشم میاد به نظرت کدومشون بهتره اول دان کنم

خیلی خستم
قربونت عزیز دلم آخه من خیلی از رمانایی که مرد داستان معروره خوشم میاد به نظرت کدومشون بهتره اول دان ...

اومم همشون خوبه 

فقط پلیسی میخوای؟ 

دارن طنز باشه مغرور هم باشه اما پلیسی نباشه ها

قربونت عزیز دلم آخه من خیلی از رمانایی که مرد داستان معروره خوشم میاد به نظرت کدومشون بهتره اول دان ...

رمان هفت خط خیلی خوب و قشنگن اما طنز و پلیسی نیست اما شخصیتش تا دلت بخواد مغرورهههههه

باورم کن هم خیلی قشنگه طنز و مغرور

ژانر مورد علاقه من😍😍.

کارهای هیگاشینو حرف نداره. مخصوصا کتاب ((خانه ای که در آن کرده بودم)). مو به تنم شیخ شد وقتی خوندم. عالی بود. از همین نویسنده فداکاری مظنون ایکس رو بخون حتما تا با سبکش آشنا شی. رستگاری یک قدیسه اش هم واقعا خوبه. این نویسنده اینطوریه سبکش که همون اول بهت میگه کی قاتله یا جنایت کار کیه، اما اینقدر زیبا تعلیق ایجاد میکنه که بارها به شک و گمان می افتی

ریما

فقط من بعد خوندنش اسیدی شدم

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم