2777
2789
عزیزم بچه ی شما چی شد با روغنا خوب شد؟؟ دکترهای گوش و حلق و بینی دستگاه دارن ؟ اخه برا من عکس نوشتن ...

سلام عزیزم.من تقریبا هرکاری طب سنتی گفته انجام بدید رو انجام دادم.حتی حجامت زیرچانه و پشت گوش ولی روز ب روز نفس کشیدنش داره بدتر میشه

دکتری ک رفتم بله خیلی دکتر خوبی هستن دستگاه دارن تو مطبشون ک داخل گوش و بینی و حلق بچه رو میبینه و متوجه میشه 

سری قبل لوزه ش با دارو خوب شد اما اینسری با داروهم کوچیک نشده

دیروز رفتم عکس لوزه گرفتم و امروز ببرم ببینم دکتر چی میگه.خبرشو میدم بهت

من تهرانم

اسم دکترش غلامرضا بیاضیان

سلام عزیزم.من تقریبا هرکاری طب سنتی گفته انجام بدید رو انجام دادم.حتی حجامت زیرچانه و پشت گوش ولی رو ...

عههه منم دقیقا از همبن دکتر وقت گرفتم . فقط نگران این بودم که همه رو ببنده به عمل و دست به عمل باشه . اینطور نیست؟ نوبت دهیش برا همه انقدر دیر به دیره؟ به من دو ماه دیگه وقت داده

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم.من تقریبا هرکاری طب سنتی گفته انجام بدید رو انجام دادم.حتی حجامت زیرچانه و پشت گوش ولی رو ...

میشه داروهاییم که سری پیش داده بهتونو بهم بگی ؟

میشه داروهاییم که سری پیش داده بهتونو بهم بگی ؟

من پسرم رو بردم.دکتر بیاضیان گفت چون یک مرتبه با دارو لوزه ش کوچیک شده و الان دوباره بزرگ شده نباید عمل کنه

ارجاع داد ب یک فوق تخصص آسم و آلرژی

داروهایی ک دکتر اسم و الرژی تجویز کرد مصرف کرد و الان خوبه خداروشکر.

[QUOTE=295754996]من پسرم رو بردم.دکتر بیاضیان گفت چون یک مرتبه با دارو لوزه ش کوچیک شده و الان دوباره بزرگ شده نباید ...[/من چون پسرم شبا خیلی بد نفس میکشید زود نوبت داد 

داروهایی ک سری اول مصرف کرد کو اموکسی کلاو۶۲۵-اسپری بکلومتازون.سرم شستشو.قرص مونته لوکاست ۵

عزیزم ببخشید تو رو خدا دیر جواب میدم خیییییلی درگیرم و ممنونم ازت بابت پاسخت . شما هم بارداری؟ 

سری اول تو سرماخوردگیش رفتی؟ الان پسرم دو سه ماهیه از سرماخوردگیش میگذره و بد میخوابه شبا  

من پسرم رو بردم.دکتر بیاضیان گفت چون یک مرتبه با دارو لوزه ش کوچیک شده و الان دوباره بزرگ شده نباید ...

خدارو شکر  خیلی خوشحالم برات.پیش کس خاصی فرستادت؟ داروی اینم میشه بگی؟؟؟

داروهایی ک سری اول مصرف کرد کو اموکسی کلاو۶۲۵-اسپری بکلومتازون.سرم شستشو.قرص مونته لوکاست ۵

عزیزم من چیکار کنم به من زودتر وقت بده . هر شب تا صبح از نفساش استرس میکشم 

خدارو شکر  خیلی خوشحالم برات.پیش کس خاصی فرستادت؟ داروی اینم میشه بگی؟؟؟

اره عزیزم ارجاع داد ب دکتر محمد نبوی .فوق تخصص آسم و آلرژی

داروهاشم اسپری فلوتیکازون.شربت کتوتیفن.شربت سودوافدرین وای تجویز کرد و الان خوبهدکتر نبوی با عمل لوزه مخالفه