2777
2789
عنوان

کاردرمنزل

184 بازدید | 18 پست

بچه هاکسی کاردرمنزل خوب بادرآمدخوب سراغ نداره معرفی کنه؟

من انتخاب کرده ام شادباشم✨حتی وقتی هیچ چیزآنطورکه میخواهم نیست‌....حتی دراوج مشکلاتم🙂من یادگرفته ام دردل بدترین اتفاقات هم بگردم وبهانه ای برای لبخندپیداکنم...من یادگرفته ام بخندم حتی وقتی دلیلی برای خندیدن نیست...من خوب کردن حال خودم رابلدشدم🥲🙂وقوی بودن را به تمام کنارکشیدن هاومنتظرماندن هاترجیح داده ام☺️💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمایندگی محصولات آرایشی و بهداشتی دارم 

راضیم 

شما هم می‌تونید انجام بدین 

خیلی زمانی نمیگیره ولی درآمدش خوبه

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

منم میخام😐

کلا تو خونه نشستم حصلم سر رفته انقد سرمو کردم تو گوشی چشمام ضعیف شده😐

حداقل یکاری کنم ب دردی بخورم 

تو دیوارم ی بار زدم ولی بیشترش پرورش حلزون بود😐 اون مکان واسه نگهداری میخاد

از گوش دادن به یه مشت حرف دروغ لذت میبرم،وقتی که حقیقت رو میدونم . . .😏
من نمایندگی محصولات آرایشی و بهداشتی دارم  راضیم  شما هم می‌تونید انجام بدین  خیلی ...

چه برندی 

لدورا ؟ 

من ی بار امتحان کردم 😐🤏 فقد لدورارو 

برنامه دیوار

چه کاری

من انتخاب کرده ام شادباشم✨حتی وقتی هیچ چیزآنطورکه میخواهم نیست‌....حتی دراوج مشکلاتم🙂من یادگرفته ام دردل بدترین اتفاقات هم بگردم وبهانه ای برای لبخندپیداکنم...من یادگرفته ام بخندم حتی وقتی دلیلی برای خندیدن نیست...من خوب کردن حال خودم رابلدشدم🥲🙂وقوی بودن را به تمام کنارکشیدن هاومنتظرماندن هاترجیح داده ام☺️💖
چه برندی  لدورا ؟  من ی بار امتحان کردم 😐🤏 فقد لدورارو

من نفیسم 

تا حالا که عالی بوده 

اینم کانالم هست دوست داشتی یه سر بزن 

https://eitaa.com/sayeh_ch

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
من نمایندگی محصولات آرایشی و بهداشتی دارم  راضیم  شما هم می‌تونید انجام بدین  خیلی ...

نفیس؟

بله  من که راضی بودم  شما کار کردید؟

نفیس خوبه.فقط بابدمشتری داشته باشی ازت خریدکنه متاسفانه من آشناهامون همه تواین شغل لوازم آرایشی هستن کسی نمیادخریدبزنه.کسیم خریدکنه ی بار دوبار نه که همیشه

نفیس خوبه.فقط بابدمشتری داشته باشی ازت خریدکنه متاسفانه من آشناهامون همه تواین شغل لوازم آرایشی هستن ...

اونا درامدشون چطوره؟

خودت تا حالا خرید داشتی؟

ولی شغل آینده داری هست به غیر خونواده دوستان همکلاسیا و کلی آدم دیگه هست برای فروش همیشه

من نفیسم  تا حالا که عالی بوده  اینم کانالم هست دوست داشتی یه سر بزن  https://eita ...

من یکی بهم معرفی کرد محصولات پنیه ریس بود یا پنبه ریز 

که لدورا و چن تا برند دیگه بود من فقد لدورا رو گرفتم 

دو سال پیش بود تموم وسیله هایی ک گرفتم شد ۶ و خورده ای اون موقع نسبت ب الان زیاد بود 

بعدا فهمیدم بهم انداختن گفته بودن نسبت ب مغازه ها ب تو ارزون دادیم 

رفتم سوال کردم دیدم تازه ب من گرون دادن 

حتی نمیتونسم ب همون قیمت بفروشم 

اخرش پس دادم ب خودشون پولمو گرفتم البته با کلی حرف 

اونا درامدشون چطوره؟ خودت تا حالا خرید داشتی؟ ولی شغل آینده داری هست به غیر خونواده دوستان همکلاسی ...

عمه من تواین شرکت بود.اولش همه ازش خریدکردن امادیگه بعدش خریدنکردن.مگه یه آدم چقدرلوازم آرایشی مصرف میکنهبعدش انقدفروشش کم بودکلاولش کرد

من یکی بهم معرفی کرد محصولات پنیه ریس بود یا پنبه ریز  که لدورا و چن تا برند دیگه بود من فقد ل ...

نفیس قیمت روی کالا مشخصه 

تازه زیر قیمت هم ما سفارش میدیم

نیاز هم نیست شش و خورده ای خرید کرد با یک و نیم هم میشه شروع کرد که مصارف شخصی خودمون میشه 

برای دیگران هم پول میگیرم مستقیم سفارش میدم

ارسال درب منزل هم داره