2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرم پولای اضافه شو میده میرم طلا میخرم خودمم جدا پس انداز مخفی دارم برای روز مبادا که تا حالا باه ...

میشه بیشتر توضیح بدین؟شاغلین؟چجوری مخفی جمع مردین و الان باهاش چیا خریدین؟؟

قرعه خونگی میزارم درمیاد طلا میخرم، الان 520گرم طلا دارم مخفی نیست چون پول قرعه هارو شوهر میده، البته تازگی ها یه قرعه کوچیک با یارانه گذاشتم نگفتم بهش چون راضی نبود بزارم از خودم گذاشتم

۶ تمن اشکار ۲ تمن مخفی

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
قرعه خونگی میزارم درمیاد طلا میخرم، الان 520گرم طلا دارم مخفی نیست چون پول قرعه هارو شوهر میده، البت ...

خیلی عالیه عزیزدلم 

دست دوم خریدن یا نو هست؟

الان قرعتون چند تومنیه چقدر هر ماه میدین؟؟

قرعه خونگی میزارم درمیاد طلا میخرم، الان 520گرم طلا دارم مخفی نیست چون پول قرعه هارو شوهر میده، البت ...

۵۲۰ گرم ای ول 🥲🤭🤩

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
میشه بیشتر توضیح بدین؟شاغلین؟چجوری مخفی جمع مردین و الان باهاش چیا خریدین؟؟

نه عزیزم خونه دارم

مثلا میرم لباس بخرم شده ۳۰۰ میگم شده ۵۰۰ اینجا ۲۰۰ تومن پس انداز میکنم

یا پول نقد که بهم میده اصلا نمیپرسه چیکار میکنی کجا خرج کردی از اونا هم یه مقدار پس انداز میکنم

قبلا همه شو دادم ربع سکه خریدم ولی شوهرم میخواست ماشین بخره بردم فروختم گفتم از مادرم قرض کردم اونم در اولین فرصت پسش داد یه مقدارشو دادم طلا خریدم یه مقدارشم فعلا پول نقده گذاشتم بانک سودشو میگیرم

خیلی عالیه عزیزدلم  دست دوم خریدن یا نو هست؟ الان قرعتون چند تومنیه چقدر هر ماه میدین؟؟

بیشتر نو هستن چون قبلا ارزون بود الان ولی دست دو میخرم چون اجرت ها رو خیلی زیاد کردن، این قرعه جدیده ماهی یه تومن 20 میلیون درمیاد، 20 ماه هم طول میکشه