2777
2789

وقتی میبینم دهه هشتاد ها ازدواج کردن احساس پیری میکنم من متولد ۸۳ ام.

خدایی چه زود بزرگ شدیم

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب معرفی میکنی خودت اهل کتاب خوندنی؟من کتاب توزمینه ادبیات شعروروانشناسی علاقه دارم

اره زیاد 

تو فکرشم تو یوتیوب با مایند مپ خلاصه بزارم 

ولی فک کنم استقبال نشه 

دنبال ایده ام 

بستگی به علاقه شخصی هرکس داره و به طورکلی نمیشه نظرداد

میخام فعالیت تو یوتیوب شروع کنم 

بالاخره باید جمعیت کتابخونی باشن که بیان 

و اینکه بیشتر دهه 80ها اهله یوتیوبن 

اره عزیزم 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
میخام فعالیت تو یوتیوب شروع کنم  بالاخره باید جمعیت کتابخونی باشن که بیان  و اینکه بیشتر ...

آقا اگر کتاب خوب میشناسی به منم معرفی کن لطفا 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
میخام فعالیت تو یوتیوب شروع کنم  بالاخره باید جمعیت کتابخونی باشن که بیان  و اینکه بیشتر ...

اره من واقعا همیشه به جای اینستا یوتیوب پلاسم از اون طرف مامان و بابام میگن چرا مودم زود ترافیک و اینترنتش تموم میشه😂

قدر لحظات و بدونید تکرار نمیشن🙂💔

من تو ایسنتا دربردر‌دنبال اینجوز محتواهل‌و اینجوز پیجا بودم

این محتواها سرصدا نمیکنه اما‌مختطب پرپاقرص خودشو داره 

روند تبلیغات و کار درست با یوتیوب یادبگیر 

مطمین باشدمخاطب پیدا میکنی و مطمین باش مخاطب مطالب اسنچینس از مختطب مطالب فان و کلیپای بینمک خیلی محاطب پاسدارتری هستن ریزششون کمتره اگ کارت درست باشه

پس دست دست نگن با تحقیق و مطالعه کارتو شروع کن خانم  ریسس