2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 30 پست
سلام وقتتون بخیر تاپیک حجامت قفل بود چندبار بچه تونو حجامت کردین؟ و اینکه نتیجه گرفتین؟ بعدش ب محل ...

سلام عزیزم. ۳بار حجامتش کردیم، نه عسل نزدیم.

همون ترکیبی که درست کرده بودیم رو زدیم

سلام وقتتون بخیر تاپیک حجامت قفل بود چندبار بچه تونو حجامت کردین؟ و اینکه نتیجه گرفتین؟ بعدش ب محل ...

تا حدود زیادی به مرور جواب گرفتیم. ولی در کل نسبت به بچه هایی که تقریبا همسن و سال پسر من بودن و آلرژی داشتن و با مادراشون با هم در ارتباط بودیم، خیلی رودتر خوب شد. البته باید این رو بگم که ما یکسال و نیمگی یه سفر به مشهد داشتیم و شفای کاملش رو از امام رضا(ع) گرفتم. چون با وجود اینکه آلرژیش به خیلی موارد برطرف شده بود، همچنان به پروتیین گاوی خصوصا شیرگاو آلرژی داشت و دلدرد میگرفت بعد از مصرفش. اما بعد از برگشتنمون بهش ماست و... دادم و در کمال ناباوری دیدم هیچ اتفاقی نیفتاد و شب رو راحت خوابید. خیلی وقت هست که دیگه لبنیات و خصوصا شیرگاو رو بهش میدم و هیچ مشکلی نداره. در حالیکه عموهاش و پدرش تا دوران راهنمایی آلرژی داشتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر اولی ۳ماه تقریبا مصرف کرده بودم و با اولین اقدام باردار شدم. سر دومی ماه چهارم باردار شدم هردو پ ...

تا چندم سیکل میخوردی؟ تو همون ماه هم اقدام میکردی؟

منم یبار مصرف کردم حامله شدم بچم پسر بود ولی تو ۳۰ هفته تو شکم مرد الانم ۷۰ روز از زایمانم گذشته میخام اقدام کنم برای بارداری دارم مصرف میکنم دعا کن زود باردار بشم بچه سالم باشه پسره باشه🥺

تا چندم سیکل میخوردی؟ تو همون ماه هم اقدام میکردی؟منم یبار مصرف کردم حامله شدم بچم پسر بود ولی تو ۳۰ ...

سلام عزیزم. ببخشید دیر جواب دادم

من معمولا تا ۲۲ الی ۲۴ سیکلم میخوردم.

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم😔 ان شاءالله خدا بهت یه اولاد سالم و صالح عنایت کنه

اگر میخوای بچه پسر بشه به همسرت قرص کاسنی بده بخوره. دو الی سه ماه بخوره بعد اقدام کن

اگر خدا بخواد پسر میشه

سلام عزیزم. ببخشید دیر جواب دادممن معمولا تا ۲۲ الی ۲۴ سیکلم میخوردم.آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم😔 ان ...

سلام عزیزم میشه لطفا توضیح بدید که مواد آلرژی زا رو با چه روشی آماده کردین؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
سلام عزیزم میشه لطفا توضیح بدید که مواد آلرژی زا رو با چه روشی آماده کردین؟

سلام عزیزم. از هرکدوم از مواغذایی که احتمال میدادم بهشون آلرژی داشته باشه، اندازه یه قاشق کوچیک ریختم توی مخلوط کن و همه رو مخلوط کردم باهم.