2777
2789

اروم باش عزیزم هر چیزی درد رو که داره من جراحی نکردم ولی کشیدم مطمئن باش یکم اذیتت میکنه 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ب تازگی جراحی کردم 

نهفته بود روی عصب و خیلی سخت 

کلا ۱۰ مینم نشد 

دردکه نداره چون بی حسی میزنه حداقل دوتا 

اون فشار روحی بخاطر ترس هست بیشتر تا درد 

بعدشم ک دیگ مسکن و اینا هست بازم درد متوجه نمیشه چون مرتب باید بخوری با چرک خشک کن فقط یکی دوروز واسه غذا خوردن اذیته ادم ک دهنشو زیاد نمیتونه باز کنه

دختر منم دندون عقلاشو باید جراحی سخت کنه بافتش سخته ولی نمیذارم میگم سخته خیلی اذیت میشه😕

اخرش ک چی تا ب بقیه دندوناش اسیب نزده درد اونارو هم تحمل کنه ببر جراحی کنه 

پیش متخصص فک و صورت ببرید ک حرفه ای تر باشن و سرعت به روند کار بدن

اخرش ک چی تا ب بقیه دندوناش اسیب نزده درد اونارو هم تحمل کنه ببر جراحی کنه  پیش متخصص فک و صور ...

اخه عجیبه ۱۵ سالشه دندون عقل در اورده.این هفته نوبت جراحی داره ولی یکم استرس دارم واسش😕مرسی فداتشم بله درست میگی❤️

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′
اخه عجیبه ۱۵ سالشه دندون عقل در اورده.این هفته نوبت جراحی داره ولی یکم استرس دارم واسش😕مرسی فداتشم ...

یه سری دندون عقلا نیاز ب کشیدن ندارن اگ کاری ب بقیه دندونا نداشته باشن اما چون سنش هم کمه بکشین فک کنم بهتر باشه 

بازم با پزشک خوب مشورت کنید 

خیلی سخته اذیت شدن بچه هارو دیدن اما خب رسیدگی ب دندوناشون هم خیلی مهمه ، انشالله که خیره ❤

من هفته ی پیش انجام دادم مال من دو دقیقه هم طول نکشید دردش قابل تحمل بود فقط امپول بی حسیه درد دا ...

بعدش میگن تا یه هفته درد زیاد داره و ورم میکنه درسته؟