2777
2789
عنوان

سمی تریت حرکت جاری تون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 39 پست
اکثریت خوبن یکیشون شوت میزنه میگه برو خدا شکر کن بچه ات اوتیسم داره مثل بچه من نیست بره در هر مغازه ...

شایداین مدلی میخادباشماهمدردی کنه یاشمارودلداری بده🙄

وخدایی که بشددددت کافیست❣

الحمدلله الان خوبیم

رابطه رو رسمی نگه میدارم

توی نامزدی ام اومدن بهم نماز برای پسردار شدن یادم دادن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتادارم خداروشکر خوبیم تاالان چیزی پیش نیومده اگ توجمع یوقتم حرفی بزنه همسرم میرینه بهش بدبخت دیگ جلو من کلا هوای خودشوداره😐

اما کلا روابط خوبه یکیشو ک خیلی دیر ب دیرمیبینم

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

رابطه ام باهاشون بد نیستا ولی سمی ترین حرکت یکیشون اینه که داره یه دنگ از خونه پدر شوهرمو جای مهریه اش برمیداره اونوقت شوهرش شب قباله نویس من اوقات همه رو تلخ کرد بسکه چونه زد

خودتی😊

یه جاری دارم یه طایفه رو بهم ریخت. بین همه دعوا انداخت بعدم طلاق گرف

خدا لعنتش کنه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

حرکت سمی یکیشون بگم.. شب قدر بود رفتیم مسجد بعد شوهرم یه لیوان شیر داده بود دست یه بچه ک  برام بیارن یچه اورد داد گفت شرهرت داده بعد جاری هم کنار من نشسته بود یهو داداشش ک کوچیکه رو صدا زد اومد در گوشش پچ پچ کرد بعد دو دقیقه دیدم داداش جاری اومد با یه لیوان شیر گفت بیا شوهرت داده😂😂😂 ینی انقد حسووود بودااا انقد برا یه لیوان شیر

حرکت سمی یکیشون بگم.. شب قدر بود رفتیم مسجد بعد شوهرم یه لیوان شیر داده بود دست یه بچه ک  برام ...

جاری های بدبخت منم همین مدلن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
واقعا یه کاری کرد مردارو به جون هم انداخت انقددددد همدیگرو زدن ک خدا میدونه. خون از همه جاشون را اف ...

بعضی ها مرض دارن روانی ن

سلام ۳ تا جاری دارم 

کلا خیلی با کسی صمیمی نمیشم در حد تعادل با همه هستم

یکی از جاری هام وقتی متوجه میشه من و همسرم نامزد شدیم بنا به دلایلی قصد اذیت داشتن 

یک روز که خونه مادر همسرم اومده بودن مهمونی و من نبودم با اینکه همسر خودشم بوده ولی میگه یه خرید دارم میخوام با فلانی(همسر من) برم،خوب تا اینجا اصلا چیز مهمی نیست 

مهم خرید ایشون بوده که با همسرم وارد داروخانه میشه و پد بهداشتی میخره و همسرم وقتی میبینه کلی ناراحت میشه و میاد بیرون و با برادرش تماس میگیره من کاری برام پیش اومده و خودت بیا خانومت رو برگردون 

همونجا همسرم اومد دنبال من و منو برد خونه خودشون و اینو بعد از عروسی برام تعریف کردکه چرا بی مقدمه و یهویی منو برده بود 

ما ملت امام حسینیم💚💚
سلام ۳ تا جاری دارم  کلا خیلی با کسی صمیمی نمیشم در حد تعادل با همه هستم یکی از جاری هام وقتی ...

خاک بر سر هیزش

جاری ندارم و نخواهم داشت ولی کاش داشتم😔

کاربر جدید نیستم.تقریبا ده سال پیش، توی بارداری به طور اتفاقی با نی نی سایت آشنا شدم، تمام این سالها ترجیح دادم خواننده خاموش باشم و فقط شنونده... ولی نمیدونم چرا یهویی تصمیم گرفت عضو بشم.... شاید خیلی زود پشیمون شدم و کاربریمو لغو کردم، عاشق سکوتم....