2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 27 پست

امیدوارم از خدا و امام زمان که کمکت کنن عزیزم و بچتو صحیح و سالم بغل بگیری 

داداش و زن داداش منم این ماه آی وی اف میکنن 

میدونم چه شرایط پر استرسیه

داداشم اسپرمش صفره😭

خدا به همه ی منتظرا یه نگاه کنه و حاجت دلشونو بده

الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هزینه ی ای وی اف که شامل پانکچر و انتقال میشه با ازمایشات و ویزیت و سونو حدود چهل پنجاه میلیون ...

مچکرم 😍♥️

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

امیدوارم از خدا و امام زمان که کمکت کنن عزیزم و بچتو صحیح و سالم بغل بگیری  داداش و زن داداش م ...

ممنونم از محبتت عزیز مهربون

الهی برادرتونو همسرشونم به زودیه زود فرزندشونو سالم و صالح در اغوش بگیرن

شما هم به هر چیزی که دلتون میخواد برسین

سلام به مراکز دولتی مراجعه کنید هزینه اش زیر 5 تومن در میاد

سلام مگه میشه پس چرا بقیه این همه هزینه میکنن اگر بود میرفتن مراکز دولتی ، شاید ای یو ای منظورتونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سلام مگه میشه پس چرا بقیه این همه هزینه میکنن اگر بود میرفتن مراکز دولتی ، شاید ای یو ای منظورتونه&n ...

سلام من خودم نجمیه ای وی اف کردم مجموع هزینه هام یه تومنم نشد البته من بیمه ام نیرو مسلحه ولی تامین اجتماعی هم اومده بود میگفت دو تومن شده ازادشم 20تومنه تازه یک ساله راه افتاده ولی ای وی اف موفق داشته به دنیا اومدن بیمارستان ابن سینا هست اونم میگن با دفترچه بیمه هزینه اش خیلی کمه

سلام من خودم نجمیه ای وی اف کردم مجموع هزینه هام یه تومنم نشد البته من بیمه ام نیرو مسلحه ولی تامین ...

چ خوب میشه اگه اینطوری باشه 

من بیمه تکمیلی کوثر و تامین اجتماعی دارم قبلا خوندم پوشش نمیده این هزینه هارو ولی حالا شاید جدیدا تغییر کرده میپرسم دست شما هم دردنکنه 😍😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ خوب میشه اگه اینطوری باشه  من بیمه تکمیلی کوثر و تامین اجتماعی دارم قبلا خوندم پوشش نمیده ای ...

بله تغییر کرده اومده تحت پوش بیمه چند وقت پیش تلوزیون اعلام کرد من حتی میرم بیمارستان میبینم از شهرای دیگه اومدن میگن با رفت اومدش بازم برامون بهتره کمتر میشه