2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 18 پست
شما انجام دادی؟ اونم جز بیکینی حساب میشه یا باید جداگانه بگم؟

آره من ۹ جلسه رفتم ۲ ماه نرفتم همش برگشت پرس و جو کن جای خوب برو

من والا توتال بادی یا همون فول بادی میرفتم ‌که همه جای بدنم یعنی از شکم و کمر به پایین و صورت و زیر بغل بود که اپراتور هر جلسه میپرسید مثلا خط باسن ام جزو لیزرتون هست منم میگفتم بله بعد دیگه خودش کارشو انجام می‌داد 

شما هم بپرس خط باسن هم مثلا روی بیکینی حساب میشه یا جداست؟آخه بعضی مراکز رو بیکینی انجام میدن بعضی نه جدا حساب میکنن 

اونا کارشونه شما نه ناراحت شو نه خجالت بکش راحت حرفتو بزن اصلا حین لیزر بگو که عینک رو چشماتونه همو نمیبینید 😂 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره من ۹ جلسه رفتم ۲ ماه نرفتم همش برگشت پرس و جو کن جای خوب برو من والا توتال بادی یا همون فول باد ...

😂😂😂😂 ن من فقط بیکینی و زیربغله. شوهرم اصرار داره ک اونجاروهم بزن. چون برا دکتر قبلا شیوه کردم الان ضخیم شدن. کاش بتونم همت کنم برم😂😂😂🤦🤦

😂😂😂😂 ن من فقط بیکینی و زیربغله. شوهرم اصرار داره ک اونجاروهم بزن. چون برا دکتر قبلا شیوه کردم ال ...

.

یه بار همت کن یه عمر راحت میشی من حین جلسات فوقش یکی دوبار در ماه شیو میکردم انقد راحت میشدم ولی حتما جای معتبر برو 

خب یبار همون اول که در مورد قیمت صحبت می‌کنید راحت بگو کدوم قسمت ها رو میخوای اونا هم انجام میدن واست کار سختی نیست 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی