2777
2789
عنوان

کدوم ماده مخدرو با لوله پلاستیکی و فندک میکشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4845 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه شیشه ماده سنگینیه،یهو میره سراغ شیشه؟!

الاهی که نباشه.هرچی هست صنعتیه .اتفاقا شیشه چون میگن حال خوب میده اعتیاد نداره خیلیا میرن سراغش

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
با فندک‌مواد داغ میکنن با نی میکشن بالا  شیشه و گرد فک کنم ولی بنظرم فندک همسرتون برا همون سی ...

نه عزیزم نی های فست فودو من داخل کشو میذارم،دیدم پلاستیک یکیشو باز کرده و با قیچی نصفش کرده،فندکم کنارش.

راستش مدتیه باهاش قهرم،ضبط صدا تو خونه گذاشتم دیدم نی رو برداشت با قیچی چید،فندکم برداشت رفت تو اتاق،فیلم اونجوری گذاشت و شروع کرد دیدن.از اونطرف فندکو روشن میکرد دود میداد بیرون و دوباره فندک و...

الاهی که نباشه.هرچی هست صنعتیه .اتفاقا شیشه چون میگن حال خوب میده اعتیاد نداره خیلیا میرن سراغش

شیره رو نمیشه اینجوری کشید؟تریاک چی؟ چون پدرش اهل تریاک و شیره هست در دسترسش زیاده

کوکائین کلاسش بالاس با اینا نمیکشن یا با بینی میدن بره بالا پودرش رو یا یه دستگاه مخصوص دارن منم تو ...

بله اسنيف ميكنن ولي اينقدر بي شرف شدن كه به ملتت به اسم كوكايين هراشغالي ميفروشن واسيرشون ميكنن

شیره رو نمیشه اینجوری کشید؟تریاک چی؟ چون پدرش اهل تریاک و شیره هست در دسترسش زیاده

ببین اگه تریاک یا شیره باشه باید ی سیخ یا سوزن قفلی هم داشته باشه اینارو ک میدونی خودت دیگه

ولی تریاک بوش میمونه مگه اینکه بعدش کلی خوشبو کننده بزنه یا قند بندازه تو اتیش ک خودت متوجه میشی

شیره بوش کمتر چلب توجه میکنه

ببین از دارو خونه مورفین تست و تست شیشه بگیر 

یهو غافلگیرانه بگو ادرارش بریزه تو لیوان یکبار مصرف و تست بگیر 

اگه دو خط شد ینی منفی یک خط شد مثبت