2777
2789
اینکه چون ازمایش مشکوکه بی بی درسته جوابش یا ن

بی بی درسته از موعدت بگذره حامله باشی نشون میده برای من آخرین بار ۹روز گذشته بود مثبت شد رفتم سونو دیدم دوقلو یک ماه و یک هفته باردارم 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
بی بی درسته از موعدت بگذره حامله باشی نشون میده برای من آخرین بار ۹روز گذشته بود مثبت شد رفتم سونو د ...

من انتقال جنین انجام دادم دوهفته بعد گفتن ازمایش بده

جوابشو که گرفتم بتام10بود گفتن مشکوکه دوباره فردا باید برم

خدایاشکرت💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من انتقال جنین انجام دادم دوهفته بعد گفتن ازمایش بده جوابشو که گرفتم بتام10بود گفتن مشکوکه دوباره ف ...

باشه گلم ایشاالله دامنت پر بشه آمین

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
استرس دارم تا فردا میخاستم بی بی بزنم استرسم کم بشه☹️

به نظرم پول بیخود داری میدی

دو روز صبر کن دوباره برو آزمایش

چون حتی اگه بیبی چک بخری و مثبتم بشه باز برای مطمئن شدن باید آزمایش خون بدی..یا اگه بخوای بری دکتر باید جواب آزمایش خون مثبت براش ببری

چون اصن هیچ دکتری بیبی چک قبول نداره

به نظرم پول بیخود داری میدی دو روز صبر کن دوباره برو آزمایش چون حتی اگه بیبی چک بخری و مثبتم بشه ب ...

اره دکتر که قبول نمیکنه فقط واسه اینکه استرسم کم بشه گفتم بی بی بزنم

خدایاشکرت💚
2790
2778
2791
2779
2792