2777
2789
عنوان

عقده ای شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطوری خوبه من از این رفتار ها بلد نیستم روراستم

سلام عزیزم خوبی؟باز چی شده بازم اومدن خونت دعوا کردن؟آخه چرا اینقد حرفاشون برات مهمه مگه زندگی یه روز دوروزه که توهمش غصه میخوری تورخدا اهمیت نده بهشون اینقد باشوهرت خوب باش تا دیگه ناخداگاه اونم بهشون توجه نکنه 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

الان که فکر می کنم میگم شاید خانواده درمانی برای خانواده شوهر هم لازم باشه 🤔

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

سلام گلم منم خیلی لاغر بودم با کالری شماری ۶کیلو اضافه کردم اگه میتونی بری باشگاه خیلی خوب میشه هر روز سیب زمیب زمینی آبپز تخم مرغ ابپز (سفیدش) ومرغ ابپز بخور ژله بخور فرنی شله زرد اگه اشتها نداری چاقیتو تصور کن یا جلو ایینه بخور یا قرص مخمر ابجو یا زینک از داروخانه بگیر 

به نام خداوند رنگین کمان
مادرشوهرها تا پسرشون زنشو دوست داره زورشون میاد بپذیرن میگن حتما دعا خورش کردن جادوش کرذن،😏

آره همیشه همین بوده

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

ولی من جای تو خیلی از این حرفش که گفت دعا خورش کرده خوشحالم میدونی چرا چون شوهرت بهشون نشون داده که دوست داره دارن میسوزن اونا انتظار داشتن شوهرت ولت کنه

مادرشوهرها تا پسرشون زنشو دوست داره زورشون میاد بپذیرن میگن حتما دعا خورش کردن جادوش کرذن،😏

سلام عزیزم درخواستتو هرکاری میکنم نمیتونم بپذیرم ینی نمیدونم چرا صحفش باز نمیشه قبلا هم چند نفر درخواست دادن نتونستم بپذیرم،تو درخواستو لغو کن اگه میتونی تا من بهت بدم بینم میشه

اشکال هداره عزیزم ظاهرا نمیشه لغوش کزد یا من بلد نیستم

اعصابم خورد شد چند روز پیش هم یکی درخواست‌ داد صفحش نیومد🤕