2777
2789

نشسته بودیم حرف میزدیم متوجه ساعت نشدیم،بعدهم که متوجه شدیم شوهرم اون سمت خونه منم این سمت پیام دادیم به هم حرفای دلموگفتم چون مادرم هست نمیشدحرف بزنیم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایدبرم گوجه بچینم الان میخوام بچه دوسالم بیدارکنم توی گرماببرمش تاساعت سه ظهر😔

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
آخی چه حرفی ؟

اقا فیلش یاد هندستون کرده اینقدروقیح که ازم اجازه برای رابطه باهمکارش میگیره،الان۲۱روزه خواب به چشام نیومده 

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

چون زندگیم پیچیده بهم

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 
اقا فیلش یاد هندستون کرده اینقدروقیح که ازم اجازه برای رابطه باهمکارش میگیره،الان۲۱روزه خواب به چشام ...

یعنی چی

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 
اقا فیلش یاد هندستون کرده اینقدروقیح که ازم اجازه برای رابطه باهمکارش میگیره،الان۲۱روزه خواب به چشام ...

وا یعنی اینقدر پررو یعنی چی تو پس چی گفت چرا روتون بهم اینقدر باز شده جرات میکنه ازت همچین اجازه ای بخواد

یعنی چی

یه همکارداره بیشرف بااینکه خبرداره مابچه داریم تونسته اقارو جذب کنه اینم پررو پررو اجازه خواست تلزه شاکی هم هست که چرامن ازته دل راضی نشدم وبهش گفتم مثل همخونه ایم ازاین ب بعد

وا یعنی اینقدر پررو یعنی چی تو پس چی گفت چرا روتون بهم اینقدر باز شده جرات میکنه ازت همچین اجازه ای ...

نمیدونم از کی اینقدروقیح شدکه من نفهمیدم،حرفای امشبمم که زدم بهش برخورد گفتم ب درد