2777
2789

بیست و هفت سالمه خانوادگی منزوی و غیر اجتماعی با کسی ارتباط ندارم.

دوستم سال 99 ازدواج کرد الان بچه داره.

من احمق هیچی به هیچی خواستگار هم نداشتم.

دانشگاه رفتم فقط میتونم بگم انقدر ساده و خنگبودم که پشت سرم میگفتن پخمه.

قدمم خیلی بلنده نزدک 180 کمتر کسی بهم میخوره.

ای کاش سنم الان بیست سال بود و همیشه همون سن بودم و بزرگ نمیشدم. 

من بلد نیستم با کسی معاشرت کنم هیچکس منو به عنوان مورد ازدواج نگاه نمیکنه بیماری روانی هم دارم که ارثی هست و تو تایپیک های قبلیم همهست. اما خب کسی بیرون متوجه نمیشه فقط فامیلامون میدونند

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

عزیزم مشاوره هم رفتی؟

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

ازدواج کردن هنر نیست، خودتو بکش بالا و سعی کن برای خودت زندگی مستقلی بسازی و کیف کنی

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفقیت رو توی ازدواج‌و بچه اوردن‌نبین گلم‌برو سر کار برو دنبال درست هنوز خیلی چیزا مونده

ازدواج‌فقط یکی از گزینه های شماست 

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

ببین من دوران ارشد بودیم

دوست صمیمیم متاهل بود خب؟من اون زمان مجرد بودم

همش میامد تعریف شوهرش میکرد پز میداد

خیلی کلاس میزاشت

بعد من ازدواج کردم

کم کم شروع کرد از مشکلاتش گفتن

دیدم چندین بار تا پای طلاق رفتن

اصلن روابط خوبی با شوهرش ندارن

عکس پروفایلش  تو واتساپ همین الان یک عکس شیک و باکلاس که باشوهرش تو بغل همن

لباسا شیک ارایش کرده زیبا

ولی منکه میدونم راضی نیست

میدونی از نظر من مهم اعتماد بنفسه

طرف با قیافه ای داغون داره شاهانه زندگی میکنه عوضش دخترام مثل عروسک هیچ

پس ببین اعتماد بنفستو ببر بالا و تو اجتماع حرف بزن معاشرت کن حقتو بگیر منتظر نمون ببینی کی میاد بگیرتت

جوری رفتار کن ک برات مهم نیست مستقل و اجتماعی 

میبینی مردم برات دستو پا میشکونن

چرا باید فامیلا از بیماری روحی که آشکار نیست خبر داشته باشن؟ چرا گذاشتین بفهمن؟ خوب معلومه این بستگان دیگه جرأت نمیکنن شما رو معرفی کنن. با همه این اوصاف امیدت به خدا باشه. خانواده ما هم منزوی است. با کسی رفت و آمد نداشتیم. خودمم به قول خودت پخمه بودم ولی آخرش از طریق معرفی ازدواج کردم

چرا باید فامیلا از بیماری روحی که آشکار نیست خبر داشته باشن؟ چرا گذاشتین بفهمن؟ خوب معلومه این بستگا ...

این بیماری ارثی هست در فمیلامون هم وجود داره خیییلی زیاد هم وجود داره.

یه مرد پنجاه خورده ای ساله صبخح تا سب تو اتاقشه و مجرد مونده و با کسی حرف نمیزنه.

منم وضعم اینه

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

استارتر نمیدونم پیام های منو میخونی یا ن

ولی واقعیت را میگم 

اعتماد بنفس داشته باش

مشکل تو فقط همینه

ببین یک مثال دیگه بزنم

یک اقایی بود خوش تیپ ترین پسر دانشگاهمون بود 

من ته دلم خیلی دوسش داشتم ولی همیشه میگفتم اون کجا من کجا

من در مقابل اون خیلی زشتم

سالها بعد از ازدواج فهمیدم اونم منو خیلی میخاسته ولی چون دوست صمیمیش خاستگارم بود این اقا نیامده جلو

این بیماری ارثی هست در فمیلامون هم وجود داره خیییلی زیاد هم وجود داره. یه مرد پنجاه خورده ای ساله ص ...

عزیز شما جوونی چرا فکر درمان نیستی؟ تا جایی که ممکنه خودتو درمان کن. من خودم سالهاست که برای اضطراب و افسردگی دارو مصرف میکنم و کنترلش کردم

با اون دوست صمیمی ازدواج کردی؟

نه اونم رد کردم

با یکی دیگه

فقط خاستم استارتر بدونه خودشو دست کم نگیره

چون من خیلی دوسش داشتم میگفتم اون خوشگله  من چی اصلن بمن نگاهم نمیکنه

سالها بعد مسول ازمایشگاهمون که یک خانم مسن بود گفت فلانی عاشقت بود😢