میشه گلم تو زیست شناسی نوشته که از طریق استفاده از وسایل شخصی مثل بطری آب اینا میشه
برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر بریدگی روی دستتون دارید و خونشون وارد اون بشه بله
احتمالش حتی کمتر از یه درصده بیشتر از راه انتقالات خون ، سرنگ آلوده ، مادر به جنین و رابطه جنسی
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
میشه گلم تو زیست شناسی نوشته که از طریق استفاده از وسایل شخصی مثل بطری آب اینا میشه
😐😐😐😐 نه عزیزم این چه حرفیه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
خوبه یه نفر به جای مسخره کردن مشکلمو فهمید...ممنونم ازت
موضوع مسخره کردن نیست عزیزم اگه متولد ۸۲ هستی و سطح اطلاعاتت راجب این بیماری انقد کمه یکم تعجب برانگیزه
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
میشه عکس اون صفحه از زیست رو لطف کنید عزیزم
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)