2777
2789
عنوان

مامانای پائیز ۱۴۰۲ بیاید از شکماتون بگید😃😆

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازهمین حالا دارو مصرف کن ک خدای نکرده بعد ازدواج برا بارداریت اذیت نشی

اوهوم میرم حتما 

پیش یکی رفتم خوب نبود 

دوباره یکی دیگ گفت اونقدر خطرناک نیست چند وقت دیگ با سونو میرم دارو بده

من ۱۷هفتم اوایل مهردنیامیادنی نیم اره من بچه دوممه زودتربزرگ شده شکمم سراولی خیلیییی کوچولوتربود

تو دو هفته از من جلوتری چطور از تو اول مهر ب دنیا میاد از منو سونو زده ۱۰ابان 

الهی بچه چندمته من بچه اولمه لاغرم هستم خیلی باحال شده🤣

منم بچه اولمه همه بهم میگن چرا انقد گشاد را میری نمیدونم چرا اینجوری راه میرم ولی اره خیلی حس باهالیه منم ۵۲کیلو بودم باردار شدم 😍😍😍

پارسال ابن موقع من بارداربودم دخترم آخر شهریور به دنیا اومد برای همه آرزوی سلامتی و تندرستی دارم امیدوارم کوچولوهای نازتون به سلامتی به دنیا بیان

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
بسلامتی از تماشای شکم جلو اومدت لذت ببر😊 راستی شما آنومالی رفتی؟

دوشنبه وقت دارم گلم .....عمدامیدم جلوتربیشترشبیه حامله هادیده بشم خوشم میادخخخخخخخ اخه اولیم دنیااومدبعدش دلم واس بارداریم تنگ میشدهمش😅

دوشنبه وقت دارم گلم .....عمدامیدم جلوتربیشترشبیه حامله هادیده بشم خوشم میادخخخخخخخ اخه اولیم دنیااوم ...

وای فکر کردم فقط من اینجوریم تا یکی نگاه میکنه بدتر میدم جلو ذوق میکنم 😍😂😂