2777
2789
عنوان

باید اظطراری عمل شه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 36 پست
اشکام بند نمیاد.تک و تنهام نه مادرم کنارمه نه مادرشوهرم .شوهرم زنگ زد خواهر شوهرم که دکتره اون زنگ ز ...

تهرانی ؟

میخای بیام پیشت ؟

آیه الکرسی بخون،بسپر به خدا 

خداروشکر خواهرشوهرت حواسش هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی فقط اینو بدون تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته پس بسپار به خودش ، خدا بخواد بمونن کاری واسش نداره خودش کمکت می‌کنه فقط از خودش کمک بخواه و قوی باش ، ببین من پارسال بدترین روزای عمرم رو همچین روزایی گذروندم سخت گذشت به قدری که اندازه ۱۰ سال گذشت من به هیچ کس هیچی نگفتم فقط تودلم ریختم اما با این حال مامانم شوهرم بابام همه موهاشون سفید شد خودم که شکستم .... اما خب خواست خدا بود قسمت من بود تو سرنوشتم بود .... اینکه خدا بعد ۶ ۷ ماه دکتر و درمان به من بچه بده اونم تا ۱۸ هفته همه چی عالی عالی اما تو سونو انومالی به بچه مشکوک به سندروم داون بشن ... همچنین روزایی رفتم آزمایش nipt دادم خرداد ماه بود جوابش اومد ، جواب اومد که اصلا سندروم داون نداره سالمه اما ی مدل سندروم دیگه داره ، کار خدارو ببین که چجوری به ما سر نخی داد ، خلاصه که خواهر مجوز سقط نمیدادن ۲۱ هفته شده بودم من تو این سه هفته مردم فقط مردم...  خانم دوست شوهرم پزشکه زنان هست بهم گفت قرص سقط استفاده کن من یک روز درمیون حدودا تو دو روز ۲۷ تا قرص سقط استفاده کردم اما آخ نگفت بچه .... فک کن شب که قرص میذاشتم از شدت استرس ببخشید میاوردم بالا همینجوری دستام می‌لرزید وااای مردم بخدا یام که میاد حالم بد میشه ...‌‌خلاصه که خواهر ی دکتر با پارتی بازی منو سزارین کرد...... من دیگه داغون شدم اما لحظه لحظه اش خدا رو شکر میکردم همش میگفتم خدایا شکرت که کمکم میکنی خودت دادی بهم خودت هم کمکم کن..... کار خدارو ببین سندرومی که بچه من داشت از هر ۱۰۰۰ تا جنین پسر یکی اتفاقی اینحوری میشد اینم بدون هیچ زمینه ای حین لقاح بجای دو کروموزوم چند تا میچسبن بهم ...... اینجا بود که فهمیدم باید همیشه خدارو شکر کرد ، خدا می‌تونست بچه من سالم سالم نگهداره اما قسمت و حکمتش این بود ..... شما هم نگران نباش حتما خودش کمکت می‌کنه من که دلم روشنه بچه ها سالم میمونن شاید حالا ی عملی  چیزی واسه ببندن دهانه رحم انجام بدن واست، استرس از خودت دور کن فقططططط خدارو صدا بزن، واسه منم دعا کن مامان بشم  

چی شدی ؟نگرانتم !هی میام چک میکنم ببینم چی شدی

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
2790
2778
2791
2779
2792